«Κεραυνοί» Μακελελέ για Αστέρα: «Μου είπαν να μην παίξει ο Μπιλέ, γιατί δεν υπογράφει! Δεν θα μου πουν ποιος θα παίξει και ποιος όχι!»

Ο Κλοντ Μακελελέ

i

©Intime

«Κεραυνοί» Μακελελέ για Αστέρα: «Μου είπαν να μην παίξει ο Μπιλέ, γιατί δεν υπογράφει! Δεν θα μου πουν ποιος θα παίξει και ποιος όχι!»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:35 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:50 - 07.10.2024

«Καταπέλτης» ήταν ο Κλοντ Μακελελέ σε συνέντευξη που παραχώρησε, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από τον Αστέρα AKTOR. Ο ίδιος τόνισε πως υπήρχε παρέμβαση στο έργο του και αυτό οδήγησε στην απομάκρυνσή του.

Ούτε... μήνα δεν έβγαλε ο Κλοντ Μακελελέ στην Τρίπολη, αφού ο Αστέρας AKTOR αποφάσισε να τον απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το διαζύγιο αυτό, μάλιστα, φαίνεται πως ήρθε με πολύ άσχημο τρόπο, αφού ο Γάλλος υποστήριξε σε δηλώσεις του πως υπήρξε παρέμβαση στη δουλειά του.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος σε αποκλειστική του συνέντευξη στο «London World», άνθρωποι από την ομάδα του επέβαλαν το ποιον θα χρησιμοποιήσει και ποιον όχι. Αποκορύφωμα για τον ίδιο ήταν το γεγονός πως του ζητήθηκε να μην αγωνιστεί ποδοσφαιριστής, επειδή εκείνος δεν είχε υπογράψει ακόμα.

«Μου υποσχέθηκαν πλήρη έλεγχο της ομάδας. Ήταν δική μου απόφαση ποιον θα χρησιμοποιήσω και ποιον όχι. Οι μεταγραφές δεν γινόντουσαν με δική μου ευθύνη. Αν θες να με απολύσεις λόγω των αποτελεσμάτων, κάνε το. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αλλά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου λέω ποιον να βάζω και ποιον όχι.

Στο ματς με την Καλλιθέα, μου είπαν πως ένας παίκτης – κλειδί δεν πρέπει να παίξει. Ο παίκτης έχει μικρό συμβόλαιο και είναι ο καλύτερος στην ομάδα. Τον έβαλα για 20 λεπτά, είχε δύο ασίστ και κερδίσαμε. Δεν ήθελαν όμως να παίξει, γιατί δεν είχε υπογράψει. Εγώ τον έβαλα όμως, λόγω ποιότητας!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κλοντ Μακελελέ, στη συνέντευξη που παραχώρησε λίγες ώρες μετά την απομάκρυνσή του.

Ο παίκτης στον οποία αναφέρεται ο Γάλλος είναι ο Νταρνέλ Μπιλέ, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης εναντίον της Athens Kallithea. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο ίδιος τροφοδότησε τον Καλτσά και ο Αστέρας AKTOR πήρε το προβάδισμα στο ματς, ενώ από τα πόδια του ξεκίνησε και το 1-3.

Για την ιστορία, ο Μακελελέ έμεινε στον σύλλογο για περίπου 3 εβδομάδες, αφού επίσημα υπέγραψε στις 16 Σεπτεμβρίου. Μέσα σε αυτό το διάστημα πρόλαβε να δώσει το «παρών» σε τρεις αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι δύο ολοκληρώθηκαν με ισοπαλία και η μία - αυτή με πρωταγωνιστή τον Μπιλέ - με νίκη. Αξίζει να σημειωθεί πως υποψήφιος αντικαταστάτης του είναι ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά τον Μάρτη του 2022.

Αυτές είναι οι στιγμές του Μπιλέ που «θάμπωσαν» τον Μακελελέ στο ματς με την Athens Kallithea: