«Η διοίκηση επέβαλλε στον Μακελελέ τον τρόπο που θα αγωνίζεται ο Asteras AKTOR»

Ο Κλοντ Μακελελέ

i

©Intime

«Η διοίκηση επέβαλλε στον Μακελελέ τον τρόπο που θα αγωνίζεται ο Asteras AKTOR»

Sportal newsroom 14:46 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 07.10.2024

Το γαλλικό Μέσο, «Footmercato» σε δημοσίευμά του αποκαλύπτει τα αίτια που οδήγησαν στο «διαζύγιο» ανάμεσα στον Asteras AKTOR και τον Κλοντ Μακελελέ.

O Asteras AKTOR μετά τη νίκη κόντρα στην Athens Kallithea απομάκρυνε τον Κλοντ Μακελελέ από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Με αυτόν τον τρόπο, οι «κιτρινομπλέ» βρίσκονται εκ νέου σε αναζήτηση τεχνικού, έναν μήνα μετά το διαζύγιο με τον Μίλαν Ράσταβατς. Ενα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα των Αρκάδων, είναι αυτό του Αργύρη Γιαννίκη. Ο Έλληνας προπονητής ο οποίος είναι γεννημένος στη Νυρεμβέργη, ήταν προπονητής, στην Έσεν, την Άαλεν, τον ΠΑΣ Γιάννινα και στην ΑΕΚ.

Με την απομάκρυνση του Μακελελέ ασχολήθηκε και το γνωστό γαλλικό Μέσο, «Footmercato», το οποίο δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα, τονίζοντας πως το «διαζύγιο» με τον Γάλλο τεχνικό ήρθε, καθώς η διοίκηση των Αρκάδων επέβαλλε στον Μακελελέ τον τρόπο που θα αγωνίζεται η ομάδα, αλλά και τους παίκτες που θα χρησιμοποιεί.

«Ο πρώην Γάλλος διεθνής, που είχε υπογράψει συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν με τον Αστέρα, αποφάσισε να δώσει τέλος στην περιπέτεια του εκεί, λιγότερο από έναν μήνα μετά την άφιξή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι επιλογές που του επέβαλλε η διοίκηση του συλλόγου, αναφορικά με το σύστημα και τους παίκτες, έκανε αδύνατο για αυτόν να κάνει τη δουλειά του.

Αν κατάφερνε να επιβάλλει τις δικές του επιλογές στο τελευταίο ματς (συγκεκριμένα με το να χρησιμοποιήσει τον νεαρό Νταρνέλ Ερίκ Μπιλέ που έδωσε μια ασίστ), ήξερε ότι δεν μπορούσε να το κάνει στη συνέχεια. Γι’ αυτό αν και είναι ευγνώμων στην ελληνική ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία, ο Κλοντ Μακελελέ θα επιστρέψει στη Γαλλία τις επόμενες μέρες για να αναζητήσει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.