Ποιος είναι ο νεαρός Έλληνας που ο Μακελελέ τον άφησε εκτός αποστολής για να πάρει τον Μπιλέ

Φορτούνης - Ζουγλής

i

© Intime

Ποιος είναι ο νεαρός Έλληνας που ο Μακελελέ τον άφησε εκτός αποστολής για να πάρει τον Μπιλέ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:20 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:25 - 08.10.2024

Ο Μακελελέ και η ιστορία του στον Αστέρα Τρίπολης κάνει τον γύρο του κόσμου από χθες, μετά τις δηλώσεις του Γάλλου.

Talk of the town ο Κλοντ Μακελελέ από χθες το πρωί. Ο Γάλλος προπονητής που αποχώρησε από τον Αστέρα AKTOR μετά από μόλις τρία παιχνίδια στον πάγκο, κατηγόρησε τη διοίκηση πως προσπαθούσε να του επιβάλλει ποιος θα παίζει και ποιος όχι. Και η... πέτρα του σκανδάλου; Ο 18χρονος, Νταρνέλ Μπιλέ, ο οποίος αγωνίστηκε σαν αλλαγή στο ματς του Αστέρα AKTOR με την Καλλιθέα.

«Στο ματς με την Καλλιθέα, μου είπαν πως ένας παίκτης – κλειδί δεν πρέπει να παίξει. Ο παίκτης έχει μικρό συμβόλαιο και είναι ο καλύτερος στην ομάδα. Τον έβαλα για 20 λεπτά, είχε δύο ασίστ και κερδίσαμε. Δεν ήθελαν όμως να παίξει, γιατί δεν είχε υπογράψει. Εγώ τον έβαλα όμως, λόγω ποιότητας», ανέφερε ο Μακελελέ σε συνέντευξη που παραχώρησε λίγες ώρες μετά την απομάκρυνσή του από την ομάδα της Τρίπολης.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό αργότερα ο 18χρονος Μπιλέ δεν ήταν καν στην αρχική αποστολή του Αστέρα AKTOR για το ματς με την Καλλιθέα, αλλά έπειτα από επιθυμία του Μακελελέ μπήκε σε αυτή και δηλώθηκε κανονικά για το ματς της Λεωφόρου. Παίρνοντας τη θέση ενός άλλου νεαρού ποδοσφαιριστή, που αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της ομάδας.

Για να μπει στην 20αδα ο Γάλλος επιθετικός ο Μακελελέ άφησε εκτός τον Ζουγλή, ο οποίος είναι βασικό στέλεχος στην Εθνική Ελπίδων και πρόκειται για ποδοσφαιρικό project που πιστεύουν πολύ στον ASTERAS AKTOR.

Mυθικά πράγματα! Ο Μπιλέ αγωνίστηκε εναντίον της Athens Kallithea... χωρίς να είναι καν στην αποστολή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:41 - 07.10.2024

Mυθικά πράγματα! Ο Μπιλέ αγωνίστηκε εναντίον της Athens Kallithea... χωρίς να είναι καν στην αποστολή

Ολοένα και πιο... Ελλάδα γίνεται η υπόθεση του Νταρνέλ Μπιλέ, αφού, παρά το γεγονός πως ο 18χρονος αγωνίστηκε στο Athens Kallithea - Αστέρας Τρίπολης AKTOR, ο ίδιος δεν είχε δηλωθεί στην αποστολή των φιλοξενούμενων.

Η περίπτωση του Ζουγλή είναι απλά ένα παράδειγμα, καθώς ο Μακελελέ γενικότερα δεν «έβλεπε» τα παιδιά που προέρχονται από τα φυτώρια του συλλόγου. Υποσχόμενοι νεαροί παίκτες όπως οι Γκρόζντανιτς, Προύντζος, Αγγελάκης, Κωστέας ακόμα και ο 23χρονος Τζίμας που είναι ποδοσφαιρικό «προϊόν» του ASTERAS AKTOR βρέθηκαν στη Β' ομάδα.

Από την αρχή οι άνθρωποι του ASTERAS AKTOR είχαν ζητήσει από τον Γάλλο τεχνικό να προωθήσει παιδιά από την ακαδημία, καθώς αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος του κλαμπ. Ενώ ο Μακελελέ είχε συμφωνήσει τελικά άλλαξε στάση και κάπως έτσι οι δυο πλευρές οδηγήθηκαν σε «διαζύγιο».