«Σε επαφές με την Κάρντιφ ο Μακελελέ»

Ο Κλοντ Μακελελέ

i

©Intime

«Σε επαφές με την Κάρντιφ ο Μακελελέ»

Δημήτρης Χούπης 18:00 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 11.10.2024

Όπως αναφέρουν Μέσα από τη Γαλλία ο Κλοντ Μακελελέ έχει έρθει σε επαφές με την Κάρντιφ προκειμένου να κάτσει στον πάγκο της ουαλικής ομάδας.

Ο Κλοντ Μακελελέ μετά την άμεση απόλυση από τον Αστέρα AKTOR θέλει να βρει κατευθείαν τη νέα του ομάδα.

Πιο αναλυτικά, ο Γάλλος τεχνικός έμεινε για μόλις τρία παιχνίδια στην ομάδα της Αρκαδίας και στα γαλλικά Μέσα τον έχουν ήδη συνδέσει με μια νέα ομάδα. Ο λόγος γίνεται για την Κάρντιφ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Πτήση «θρίλερ» για παίκτη της Μπράιτον: «Λιποθύμησα στο αεροπλάνο, κόντεψα να πεθάνω»
PREMIER LEAGUE

17:41 - 10.10.2024

Πτήση «θρίλερ» για παίκτη της Μπράιτον: «Λιποθύμησα στο αεροπλάνο, κόντεψα να πεθάνω»

Ο ποδοσφαιριστής της Μπράιτον, Χούλιο Ενσίσο έζησε μια δραματική στιγμή σε πτήση του από την Αγγλία στη Λατινική Αμερική, με τον ίδιο να σχολιάζει πως... κόντεψε να πεθάνει.

Η ομάδα από την Ουαλία έχει ξεκινήσει άσχημα στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ έχοντας μόλις μία νίκη σε εννέα παιχνίδια. Ως αποτέλεσμα αυτού η Κάρντιφ αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Έρολ Μπουλούτ και ο Κλοντ Μακελελέ μοιάζει η πιο ιδανική λύση για τη διοίκηση της ομάδας.

Ο πρώην τεχνικός του Αστέρα έχει περάσει ξανά από τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, αφού είχε αποτελέσει προπονητής της άλλης ουαλικής ομάδας, Σουόνσι.

Ο Γάλλος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Παρί Σεν Ζερμέν στην οποία ήταν βοηθός. Μετά από τρία χρόνια έγινε πρώτος προπονητής στην Μπαστιά, ενώ δύο χρόνια μετά αποτέλεσε τεχνικός διευθυντής της Μονακό. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Σουόνσι, όπου ήταν βοηθός προπονητή πριν πάει στην Έουπεν ως πρώτος τεχνικός.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν στην Τσέλσι. Όσον αφορά την ποδοσφαιρική του καριέρα είχε μεγάλη θητεία στην Τσέλσι και τη Ρεάλ Μαδρίτης