«Ο Μακελελέ φεύγει από τον Αστέρα μετά από μόλις τρία ματς»: Τον γύρο της Ευρώπης κάνει η φυγή του προπονητή από τους Αρκάδες

Ο Κλοντ Μακαλελέ στο Athens Kalithea - Αστέρας Τρίπολης AKTOR

i

© Intime

«Ο Μακελελέ φεύγει από τον Αστέρα μετά από μόλις τρία ματς»: Τον γύρο της Ευρώπης κάνει η φυγή του προπονητή από τους Αρκάδες

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:51 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 07.10.2024

Η είδηση της φυγής του Κλοντ Μακελελέ από τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR κάνει τον γύρο της Ευρώπης, με ΜΜΕ όπως η «Equipe» και η «Sun» να στέκονται σε αυτό.

Τίτλοι τέλους, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μπαίνουν στη συνεργασία του Κλοντ Μακελελέ με τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR. Οι δύο πλευρές φαίνεται πως ήρθαν σε ρήξη - με αφορμή τη συμμετοχή του Μπιλέ στο ματς με την Athens Kallithea - και ως εκ τούτου ο Γάλλος αναμένεται να αποχωρήσει από την Τρίπολη.

Λόγω της μεγάλης του καριέρας, η είδηση για τη φυγή του ταξίδεψε πολύ γρήγορα εκτός συνόρων, με πολλά αλλά και γνωστά ΜΜΕ του εξωτερικού να στέκονται στη φυγή του. Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτά ήταν και το «Foot Mercato», το οποίο και έκανε γνωστή την αιτία πίσω από το διαζύγιο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ για τη φυγή Μακελελέ:

Equipe: «Ο Κλοντ Μακελέλε αποχωρεί από τη θέση του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης μετά από μόλις τρεις αγώνες»

Talk Sport: «Ο θρύλος της Τσέλσι, Κλοντ Μακελελέ, αποχωρεί από τον Αστέρα Τρίπολης έπειτα από μόλις τρία ματς»

The Sun: «Ο θρύλος της Τσέλσι, Κλοντ Μακελελέ παραιτήθηκε από προπονητής του Αστέρα Τρίπολη μετά από μόλις τρεις εβδομάδες»

Le Parisien: «Ο Μακελελέ έχει ήδη εγκαταλείψει τη θέση του προπονητή στην Ελλάδα, τρεις εβδομάδες μετά την άφιξή του»