Μαξίμοβιτς στο Sportal: «Τότε θα είμαι απολύτως έτοιμος»

Νεμάνια Μαξίμοβιτς

i

Intime

Μαξίμοβιτς στο Sportal: «Τότε θα είμαι απολύτως έτοιμος»

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:58 - 14.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:59 - 14.07.2024

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς μίλησε στο Sportal μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ Λάρνακας και αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από την ομάδα και στη συνεργασία του με τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς ενσωματώθηκε μόλις την προηγούμενη Τρίτη (9/7) στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, αλλά δεν άργησε να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του. Αφού έπαιξε ως αλλαγή στο σαββατιάτικο φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας, αντικαθιστώντας στο 67ο λεπτό τον Τόνι Βιλένα.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο χρησιμοιποίησε τον Σέρβο μέσο ως box-to-box μέσο σε μία τριάδα στη μεσαία γραμμή, που δύσκολα θα την ξαναδούμε σε επίσημο παιχνίδι του Τριφυλλιού. Γιατί λόγω των απουσιών και των αλλαγών, ο Μαξίμοβιτς ήταν το ένα «οχτάρι», το άλλο ήταν ο Ζέκα και ο Ρούμπεν Πέρεθ αγωνίστηκε στο «6». Ένα σχήμα με τρεις ανασταλτικούς παίκτες, που δεν έχει εύρυθμη λειτουργία στη δημιουργία.

Με σοβαρά ποινικά αδικήματα οι 74 συλληφθέντες για τους πυροβολισμούς έξω από τη Λεωφόρο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

10:34 - 14.07.2024

Με σοβαρά ποινικά αδικήματα οι 74 συλληφθέντες για τους πυροβολισμούς έξω από τη Λεωφόρο

Η ΕΛ. ΑΣ. προχώρησε σε 74 συλλήψεις μετά από τους πυροβολισμούς που έπεσαν έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου, με τους περισσότερους από αυτούς να κατηγορούνται με σοβαρά ποινικά αδικήματα.

Παρόλα αυτά, ήταν μία ευκαιρία για τον Μαξίμοβιτς να μάθει το στυλ των συμπαικτών του και να πάρει ρυθμό, αφού απείχε ένα μήνα από τη δράση. Ο 29χρονος άσος του Τριφυλλιού δεν είχε δράση στο Euro 2024, διότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντέγιαν Στοϊκοβιτς επέλεξε να τον αφήσει στον πάγκο.

Μετά το παιχνίδι, ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς μοιράστηκε με τους αναγνώστες του Sportal, τις πρώτες εντυπώσεις του από τον σύλλογο και τη συνεργασία του με τον Ντιέγκο Αλόνσο. Καθώς και πως αισθάνθηκε σε έναν πιο προωθημένο ρόλο που τον χρησιμοποίησε ο Αλόνσο. Δείτε και διαβάστε τις αποκλειστικές δηλώσεις του Σέρβου χαφ στο Sportal: