Μαλεζάς για το ντέρμπι της χρονιάς: «Δεν ξέρω αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα μπορέσουν να ξαναζήσουν αυτήν τη συγκυρία»

Στέλιος Μαλεζάς

i

© Intime

Μαλεζάς για το ντέρμπι της χρονιάς: «Δεν ξέρω αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα μπορέσουν να ξαναζήσουν αυτήν τη συγκυρία»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:57 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:15 - 29.05.2024

Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής του Μακεδονικού, Στέλιος Μαλεζάς, μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη που θα κρίνει τον πρωταθλητή της σεζόν 2023-24.

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο ντέρμπι της χρονιάς!

Μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες απέναντι στους διώκτες του, ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει ένα ακόμη τελευταίο εμπόδιο, αυτό του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, με σκοπό να κατακτήσει τον τίτλο.

Ενόψει και της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη, ο Στέλιος Μαλεζάς φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μοναδική συγκυρία που έχει προκύψει.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ:

Για την πορεία του Μακεδονικού: «Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλο το επιτελείο αλλά και στα παιδιά που έκαναν ό,τι τους ζητήσαμε. Προσπαθήσαμε η ομάδα να έχει ένα πλάνο είτε παίζουμε άμυνα είτε επίθεση. Οι παίκτες προσπάθησαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι να βγάλουν αυτό που μπορούσαν να βγάλουν».

Για τη διοίκηση του Μακεδονικού: «Χωρίς τη στήριξη της διοίκησης δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Μου έδωσε την ευκαιρία να μπω στο ανδρικό ποδόσφαιρο, με εμπιστεύτηκε από την πρώτη ημέρα».

Για τον αν μπορεί να στηριχθεί μια ομάδα της Super League 1 σε παιδιά της Super League 2, όπως έκανε ο Πάμπλο Γκαρσία: «'Ηταν ένα μεγάλο επίτευγμα. Είναι άτυχος από τη συγκομιδή των βαθμών. Δεν ξέρω αν μπορεί να ξαναγίνει. Ήταν ένα ρίσκο και του βγήκε».

Για το τι άλλαξε στον ίδιο: «Βλέποντας από κοντά το πρωτάθλημα της Super League 2 κατάλαβα ότι υπάρχουν αξιόλογες ομάδες και προπονητές. Μέσα από την τριβή μας τους έμαθα πολλά και άλλαξα τρόπο σκέψης».

Για το Άρης - ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει. Θεωρώ ότι οι παίκτες και ο προπονητής είναι τυχεροί, καθώς ενδέχεται να γράψουν ιστορία κατακτώντας το πρωτάθλημα μέσα στο Χαριλάου. Θα είναι μια ιδιαίτερη χαρά. Πρέπει να μπουν μέσα και να το ευχαριστηθούν. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να ξαναζήσουν αυτή τη συγκυρία».

Τι θα γίνει στην τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League; (Poll)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:18 - 17.05.2024

Τι θα γίνει στην τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League; (Poll)

Το Άρης - ΠΑΟΚ και το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός αποτελούν δύο ματς που πρόκειται να κρίνουν τα πάντα, στην τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Εσείς τι πιστεύετε ότι θα συμβεί στο φινάλε του πρωταθλήματος;

Για Λουτσέσκου: «Έχει εξελιχθεί πολύ στο χτίσιμο και την ανάπτυξη της ομάδας, αλλά και το πως συμπεριφέρεται στην άκρη του πάγκου. Είναι ένας έξυπνος προπονητής και γνωρίζει και ο ίδιος τι πρέπει να κάνει».

Για το ποιον παίκτη θα επέλεγε από Άρη και ΠΑΟΚ: «Θα επιλέξω τον Μπάμπα, γιατί έχει κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους. Από τον Άρη, θα διάλεγα τον Νταρίντα, είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής».