Επιστροφή στις νίκες για τη Μάλμε πριν τη «μάχη» της Τούμπας

Παίκτες Μάλμε

i

© Intime

Επιστροφή στις νίκες για τη Μάλμε πριν τη «μάχη» της Τούμπας

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:05 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:07 - 10.08.2024

Η Μάλμε επικράτησε εκτός έδρας της Χάλμσταντ κι έρχεται στην Τούμπα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Η Μάλμε επέστρεψε στις νίκες, μερικά 24ωρα πριν τη ρεβάνς της Τούμπας.

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σουηδίας, η αντίπαλος του Δικεφάλου κοντραρίστηκε εκτός έδρας με τη Χάλμσταντ και πανηγύρισε το τρίποντο, χάρη στο γκολ του Πένια στο 31ο λεπτό (0-1).

Στη συνέχεια ο ρυθμός του ματς έπεσε αρκετά, το παιχνίδι «έσβησε» και η Μάλμε παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τους 41 πόντους.

Η σύνθεση της Μάλμε: Ντάχλιν, Μπουρσανέλο (65′ Όλσον), Νάτεστρομ, Γιάνσον, Ροσιέ (55′ Μακόλι), Γιόνσεν, Πένια (65′ Κρίστιανσεν), Άλι, Μπεργκ, Μπόλιν (82′ Χαξαμπάνοβιτς), Μποτέιμ (65′ Ρικς).

ΠΑΟΚ - Μάλμε: Τα εισιτήρια της ρεβάνς κυκλοφορούν κι... εξαφανίζονται

Ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος στο Μάλμε και θα παλέψει για την πρόκριση μέσα στη γεμάτη (όπως αναμένεται) Τούμπα. Η ομάδα του Λουτσέσκου έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ στο πρώτο ματς της Σουηδίας, όμως κατάφερε να βρει «απαντήσεις» και να επιστρέψει στην Ελλάδα «αλώβητη» (2-2).

Πλέον άπαντες κινούνται σε ρυθμούς ρεβάνς, εκεί που θα γίνει γνωστή η ομάδα που θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η δίψα των φίλων του Δικεφάλου είναι μεγάλη κι όπως γνωστοποίησε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, την ερχόμενη Δευτέρα (12/8, 10:00) θα τεθούν στην κυκλοφορία τα (λίγα) εισιτήρια, τα οποία αναμένεται να γίνουν... καπνός.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα (12.08) στις 10:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Μάλμε για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League 2024/25 που θα διεξαχθεί την Τρίτη (13.08, 20:30) στο γήπεδο της Τούμπας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση για τα εισιτήρια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!