Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μόνος του στο Μάλμε - Πόσα εισιτήρια εξασφάλισαν οι Πειραιώτες

Οπαδοί του Ολυμπιακού

i

© Intime

Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μόνος του στο Μάλμε - Πόσα εισιτήρια εξασφάλισαν οι Πειραιώτες

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:29 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:29 - 15.10.2024

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας, στην εκτός έδρας «μάχη» με τη Μάλμε.

Μετά τη νίκη απέναντι στην Μπράγκα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (3-0), ο Ολυμπιακός θα παλέψει για να πανηγυρίσει και το πρώτο του εκτός έδρας τρίποντο στη League Phase του Europa League.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, το σύνολο του Μεντιλίμπαρ θα τεθεί αντιμέτωπο με τη Μάλμε στη Σουηδία (24/10, 22:00) και σε αυτήν τη «μάχη» δεν θα είναι μόνος του. Οι Πειραιώτες εξασφάλισαν περίπου 1.300 εισιτήρια κι έτσι ένα σημαντικό μέρος του Eleda Stadion θα βαφτεί ερυθρόλευκο.

Να θυμίσουμε πως οι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν δώσει το «παρών» και στο γήπεδο της Λυών, στην πρεμιέρα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Πότε θα είναι άπαντες οι παίκτες του Ολυμπιακού στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ

Δεν είχε λίγους ποδοσφαιριστές ο Ολυμπιακός σε Εθνικές ομάδες και αυτήν τη φορά. Συνολικά 14 παίκτες έλειπαν από το Ρέντη και ουσιαστικά το μισό ρόστερ δεν ήταν στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Για αυτό άλλωστε και ο ίδιος πήρε παίκτες από το τμήμα των Νέων για τη φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, από τη στιγμή που αρκετοί ποδοσφαιριστές του έλειπαν.

Έτσι φυσικά είχε και τη δυνατότητα να δει και άλλα παιδιά της ακαδημίας και να παρατηρήσει την εξέλιξή τους, σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Αρκετοί από τους διεθνείς που έλειπαν αυτό το διάστημα θα είναι στη σημερινή απογευματινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στο Ρέντη. Η ομάδα επιστρέφει ξανά στη δουλειά, μετά από το ρεπό που είχαν από το μεσημέρι της Παρασκευής, όσοι δεν ήταν διεθνείς.

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που έλειπαν με την Εθνική Ελλάδας, οι Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Μασούρας, θα είναι κανονικά στη σημερινή απογευματινή προπόνηση από τη στιγμή που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους την Κυριακή με το ματς κόντρα στην Ιρλανδία. Ο Γιάρεμτσουκ ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή στο 1-1 με την Τσεχία χθες βράδυ, αν προλάβει θα βρίσκεται σήμερα στο Ρέντη.

Επίσης σήμερα, Τρίτη, πρόκειται να είναι κανονικά στο Ρέντη και ο Κάρμο ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και δεν παίζει στο τελευταίο ματς της Αγκόλα, άρα πήρε νωρίτερα το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.