Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ κινούνται απάντες στη Μάλμε: Η ανακοίνωση και το πιθανό sold out
i

© Imago

Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ κινούνται απάντες στη Μάλμε: Η ανακοίνωση και το πιθανό sold out

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:51 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:52 - 02.08.2024

Η αναφορά των Σουηδών στην επερχόμενη μάχη με τον ΠΑΟΚ και το γήπεδο που αναμένεται γεμάτο.

ΠΑΟΚ και Μάλμε έκαναν το καθήκον τους στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και θα κοντραριστούν με φόντο τα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Σουηδία στις 6 Αυγούστου (20:00), ενώ η ρεβάνς της Τούμπας είναι προγραμματισμένη για μία εβδομάδα αργότερα, στις 13 Αυγούστου στις 20:30.

Άπαντες στο «στρατόπεδο» της Μάλμε κινούνται σε ρυθμούς Δικεφάλου, με τον σύλλογο να στέκεται στις επερχόμενες «μάχες», στέλνοντας το μήνυμα στον κόσμο.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε νωρίτερα επίσημα η σουηδική ομάδα, έχουν φύγει πάνω από 11.500 εισιτήρια, με το γήπεδο «Eleda» να χωρά 20.500 φιλάθλους. Κάπως έτσι, είναι σαφές πως το στάδιο θα είναι γεμάτο, ενώ το «παρών» αναμένεται να δώσουν και 1.000 φίλοι του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αντιπάλου του ΠΑΟΚ:

«Η πρόκριση για την επόμενη φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων παίζεται με τη μορφή διπλών αγώνων (εντός/εκτός) και η Μάλμε πέρασε από δεύτερο προκριματικό γύρο (Q2) για το Champions League, καθώς επικράτησε της Κλάσβικ σε δύο αγώνες.

Πλέον βρίσκεται στον τρίτο προκριματικό γύρο, όπου συναντά τον πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ και θα ακολουθήσουν -εάν περάσει- πλέι οφ για να φτάσουμε στο φθινοπωρινό Champions League, που από φέτος παίζεται σε μορφή πρωταθλήματος αντί για ομίλους. Σε περίπτωση πιθανής αποχώρησης από την πρόκριση για το Champions League, η προσπάθεια συνεχίζεται στο Europa League.

Τα εισιτήρια εκδίδονται με εγγυημένη προτεραιότητα για τους κατόχους ετήσιων εισιτηρίων. Μετά από αυτό, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα εισιτήριο, πριν ξεκινήσει η γενική πώληση. Οι ημερομηνίες για την κυκλοφορία των εισιτηρίων για τα play-off καθορίζονται με βάση το εν λόγω τουρνουά. Οι τιμές των εισιτηρίων για τους διάφορους προκριματικούς γύρους ποικίλλουν επίσης ανάλογα με το τουρνουά στο οποίο προκριθούμε».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!