Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Μάλμε

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Μάλμε

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:49 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:50 - 06.08.2024

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του απέναντι στην Μπάνια Λούκα και πλέον έχει μπροστά του το εμπόδιο της Μάλμε, με φόντο την πρόκριση στα playoffs του Champions League.

Λίγη ώρα πριν την πρώτη μάχη στη Σουηδία (6/8, 20:00), έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου σε ότι αφορά την ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει ο Κοτάρσκι, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Μπάμπα.

Οζντόεφ και Σβαμπ θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα πίσω από τον φορ να απαρτίζεται από τους Τάισον, Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς.

Ο Τόμας είναι ο ποδοσφαιριστής που επιλέχτηκε για την αιχμή του δόρατος.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ:

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τόμας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!