Ο προπονητής της Μάλμε άφησε αιχμές για τη διοίκηση ενόψει ΠΑΟΚ: «Το timing δεν είναι το καλύτερο για εμάς»

Χένρικ Ρίντστρεμ

i

© Imago

Ο προπονητής της Μάλμε άφησε αιχμές για τη διοίκηση ενόψει ΠΑΟΚ: «Το timing δεν είναι το καλύτερο για εμάς»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:48 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 05.08.2024

Ο προπονητής της Μάλμε, Χένρικ Ρίντστρεμ, έκανε το δικό του σχόλιο για την πώληση του Κορνέλιους, ενόψει και των επερχόμενων αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ και Μάλμε έκαναν το καθήκον τους στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και θα κοντραριστούν με φόντο τα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Σουηδία στις 6 Αυγούστου (20:00), ενώ η ρεβάνς της Τούμπας είναι προγραμματισμένη για μία εβδομάδα αργότερα, στις 13 Αυγούστου στις 20:30.

Ενόψει και της πρώτης «μάχης», ο τεχνικός Χένρικ Ρίντστρεμ μίλησε στα σουηδικά ΜΜΕ και μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως η πώληση του Ντέρεκ Κορνέλιους δεν ήρθε στο κατάλληλο timing για τον σύλλογο.

Αρχικά έδωσε την είδηση για το ντεμπούτο του Σέαντ Χακσαμπάνοβιτς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Έχει ανταποκριθεί καλά στην προπόνηση που έχει κάνει. Δεν μπορεί να παίξει 90 λεπτά αλλά μπορεί να μας βοηθήσει».

Για την πώληση του Κορνέλιους: «Το timing δεν είναι το καλύτερο για εμάς για αυτή την πώληση, αλλά ξέρω πώς να το ξεπεράσω. Απλά πρέπει να δεχτούμε ότι είναι αυτή η κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε. Ο Μοϊσάντερ θα μπορούσε να ήταν μια βραχυπρόθεσμη λύση για τους στόπερ, αν δεν είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Μιάλμπι. Αυτό που είναι ωραίο στην περίπτωσή μας είναι ότι ο Ζάτερστρομ μπόρεσε να παίξει πολύ και να είναι έτοιμος».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!