Οι οπαδοί της Μάλμε πέταξαν βεγγαλικά έξω από το ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ

Φίλοι Μάλμε

i

© Imago

Οι οπαδοί της Μάλμε πέταξαν βεγγαλικά έξω από το ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:23 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 06.08.2024

Οι φίλοι της Μάλμε... έλαβαν τα μέτρα τους ενόψει και της πρώτης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Μάλμε και ΠΑΟΚ έκαναν το καθήκον τους στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και είναι έτοιμοι να διασταυρώσουν τα ξίφη τους με φόντο την πρόκριση στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Λίγες ώρες πριν την πρώτη μάχη στο «Eleda Stadium» (6/8, 20:00), οι φίλοι των Σουηδών ακολούθησαν μία τακτική που δεν τη λες και πρωτόγνωρη πλέον. Συγκεκριμένα, αρκετοί βρέθηκαν αργά χθες (5/08) το βράδυ έξω από το ξενοδοχείο που βρίσκεται η αποστολή του Δικεφάλου και πέταξαν βεγγαλικά, με σκοπό να κάνουν θόρυβο και να προκαλέσουν αναστάτωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβάν έληξε άμεσα μετά την παρέμβαση των Αρχών.

Λουτσέσκου: «Για εμένα υπάρχουν δύο ματς, αυτά με τη Μάλμε» 

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ξεκαθάρισε ότι το μόνο που έχει στο μυαλό του αυτή τη στιγμή είναι τα δύο παιχνίδια με τη σουηδική ομάδα.

«Εξαρτάται το τι εννοείτε να είμαστε κακοί. Αν έχουμε βάλει κάποια στάνταρ, δε τα πιάσουμε και πάρουμε την πρόκριση, θα μετράει η πρόκριση. Κάθε φορά θέτουμε ένα στόχο. Στα δυο πρώτα ματς ο ΠΑΟΚ έβαλε στόχο να παίξει για να πάρει την πρόκριση και το κατάφερε. Για να ανέβουμε επίπεδο χρειάζεται να έχουμε μεγαλύτερη ένταση και δεν είναι εύκολο αυτό να το βρούμε καθώς το γκρουπ αλλάζει συνεχώς λόγω και των μεταγραφών.

Η ομάδα που τελείωσε τη σεζόν έπαιξε 59 παιχνίδια ενώ η φετινή μόλις ξεκίνησε... Αν περιμένατε να κερδίσουμε τα παιχνίδια με την Μπάνια Λούκα με 5-0, είναι δικό σας πρόβλημα. Αλλά ο αντίπαλος ήταν μια πρωταθλήτρια ομάδα, που ήξερε να παίρνει πράγματα από τις στιγμές στους αγώνες. Το θέμα είναι ότι κάναμε δυο νίκες, στο δεύτερο παιχνίδι δεν δεχθήκαμε φάσεις. Σε δυο ματς, η ομάδα έδειξε πως έχει τον τρόπο να νικήσει», ανέφερε μεταξύ άλλων.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!