Ο ΠΑΟΚ θέλει να βρεθεί πιο κοντά στ' αστέρια

ΠΑΟΚ

i

©Intime

Ο ΠΑΟΚ θέλει να βρεθεί πιο κοντά στ' αστέρια

Sportal newsroom 09:34 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:42 - 06.08.2024

Ο ΠΑΟΚ τίθεται αντιμέτωπος στις 20:00 με την Μάλμε για το πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, με την ομάδα του Λουτσέσκου να θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει Σπάρτα Πράγας ή Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του απέναντι στην Μπάνια Λούκα και πλέον βρίσκεται δύο βήματα μακριά από τα αστέρια. Η ομάδα του Λουτσέσκου θα κοντραριστεί με τη Μάλμε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League κι αν πάρει την πρόκριση, θα τεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας - Στεάουα Βουκουρεστίου.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ξεκαθάρισε ότι το μόνο που έχει στο μυαλό του αυτή τη στιγμή είναι τα δύο παιχνίδια με τη σουηδική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Σαμάτα.

«Για μένα υπάρχει ένα ματς αύριο και ένα σε μια εβδομάδα. Δε μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Το μόνο κίνητρο είναι να παίξουμε με τη Μάλμε. Τι παραπάνω κίνητρα να θέλω, πέρα από αυτό της πρόκρισης;», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε να πάρει μαζί του στην αποστολή τόσο τον Ταρίκ Τισουντάλι όσο και τον Φέντορ Τσάλοφ. Τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Συγκεκριμένα: Κοτάρσκι, Τσιφτσή, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Εκόνγκ, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Μπάμπα, Θυμιάνη, Τισγγάρα, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Αντρίγια, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ

Αγωνιστικά τώρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα, ενώ μοιάζει ιδιαίτερα πιθανό να δώσει φανέλα βασικού στους Κετζιόρα και Ζίβκοβιτς για πρώτη φορά στη νέα σεζόν. Όσον αφορά τη Μάλμε, οι Νίκλας Μοϊσάντερ, Άντον Τίμερχολ, Στέφανο Βέκια και Όσκαρ Λεβίτσκι είναι αμφίβολοι και ενδέχεται να μην αγωνιστούν, ενώ προσφάτως αποχώρησε και ο Κορνέλιους.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σκωτσέζος, Τζο Μπίστον, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ντάνιελ ΜακΦάρλαν, Ντάγκλας Πότερ. Τέταρτος θα είναι ο Μάθιου ΜακΝτέρμιντ, ενώ στο VAR θα είναι οι Στίβεν ΜακΛίν και Έουαν Άντερσον.

Η αναμέτρηση στη Σουηδία θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NOVASPORTS PRIME.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!