Γκέλα πριν τον Ολυμπιακό για τη Μάλμε
i

©imago

Γκέλα πριν τον Ολυμπιακό για τη Μάλμε

Sportal newsroom 20:41 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:41 - 06.10.2024

Απροσδόκητη γκέλα έκανε η Μάλμε πριν τον Ολυμπιακό, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 απέναντι στη Βάρναμο.

Η Μάλμε έκανε μια απροσδόκητη γκέλα απέναντι στη Βάρναμο για την 26η αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Βάρναμο στο στάδιο «Ελέντα», δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στο 89΄, από πέναλτι που παραχώρησε ο Λουκίλι (ο οποίος είχε μόλις μπει ως αλλαγή) και αξιοποίησε ο Ζελίκοβιτς.

Χωρίς το αστέρι του Conference League το έμβλημα του Ολυμπιακού στα matrix του ΟΑΚΑ (pic)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:57 - 06.10.2024

Χωρίς το αστέρι του Conference League το έμβλημα του Ολυμπιακού στα matrix του ΟΑΚΑ (pic)

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησαν το παλιό έβλημα του Ολυμπιακού στα matrix του Σταδίου πριν το ντέρμπι. Από αυτό απουσιάζει το 5ο και μεγαλύτερο αστέρι, που αντιπροσωπεύει την κατάκτηση του Conference League.

Η κάτοχος του τροπαίου είχε προηγηθεί στο 55΄ με τον Μπολίν, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη που ουσιαστικά θα της εξασφάλιζε από σήμερα και τον φετινό τίτλο. Εστω κι έτσι, η Μάλμε έχει διαφορά δέκα βαθμών από τις Χάμαρμπι και Τζουργκάρντεν και μπορεί να «σφραγίσει» την κατάκτηση του πρωταθλήματος την επόμενη αγωνιστική (19/10), στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βάστερας, λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στην 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ο Χένρικ Ρίνστρεμ παρέταξε τους Φρίντριχ, Στρίγκερ Λάρσεν, Γιάνσον, Ζέτερστρεμ, Μπουσανέλο (85΄ Λουκίλι), Κρίστιανσεν (68΄ Γιόργκενσεν), Ρόζενγκρεν (85΄ Ολσον), Μπεργκ Γιόνσεν, Μπολίν, Ρικς (57΄ Πένια), Μπότχαϊμ (57΄ Τέλιν).