Man Utd - Man City με Stoiximan Master!
i

© Imago

Man Utd - Man City με Stoiximan Master!

Sportal newsroom 16:50 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:19 - 09.08.2024

Με Χάαλαντ, Μάουντ, το ντέρμπι του Μάντσεστερ και φόντο ένα τρόπαιο ξεκινάει η σεζόν στην Αγγλία! Ανάλυση και προγνωστικα.

Ξεκινάει και επίσημα η σεζόν στην Αγγλία, με το ντέρμπι του Μάντσεστερ να διεξάγεται στο πλαίσιο του Community Shield. Περισσότερο το γόητρο παρά ο τίτλος ανεβαίνουν στη ζυγαριά στο Wembley, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια και την κυπελλούχο της περσινής σεζόν, σε ένα παιχνίδι που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Η Σίτι έδωσε σκληρή μάχη με την Άρσεναλ ως το φινάλε, ήταν ωστόσο εκείνη που πανηγύρισε. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα ήταν αυτή με τις λιγότερες ήττες και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, κατακτώντας δίκαια την Premier League έστω και στις λεπτομέρειες. 

Στο μεταγραφικό παζάρι δεν ήταν ιδιαίτερα δραστήρια, τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Απέκτησε τον ακραίο κυνηγό Σαβίνιο από την Τρουά, ενώ επέστρεψαν οι Κανσέλο, Φίλιπς από δανεισμούς, δίχως ωστόσο να είναι ξεκάθαρο σε τι βαθμό υπολογίζονται. 

Την ίδια στιγμή ο Χούλιαν Άλβαρες είναι μια ανάσα από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τέσσερα φιλικά έδωσε στη διάρκεια της προετοιμασίας της η Σίτι, όλα σχεδόν με πειραμτικές ενδεκάδες καθώς έλειπαν πολλοί διεθνείς. Στο τελευταίο, επικράτησε 4-2 της Τσέλσι.

Super Έπαθλο* από τη Stoiximan στο Community Shield

Μια από τα ίδια η σεζόν της Γιουνάιτεντ στην Premier League, καθώς ουδέποτε μπήκε σοβαρά στην κουβέντα όχι για τον τίτλο, αλλά ούτε καν για την τετράδα... Γκρίνια για τον Τεν Χαχ αλλά και για πολλούς παίκτες, εκνευρισμός για τη διοίκηση, αστάθεια σε όλα τα μέτωπα αλλά και ένα γλυκό φινάλε καθώς κατέκτησε το FA Cup. 

Και μάλιστα στον τελικό με τη Σίτι, γεγονός που έδωσε έξτρα αίγλη στον συγκεκριμένο τίτλο. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι αρκετό για το μέγεθος του συλλόγου, που ζορίζεται πολύ να ξαναμπεί στο κλειστό κλαμπ των ομάδων που μπαίνουν με ρεαλιστικές πιθανότητες στην κούρσα της κορυφής του πρωταθλήματος. 

Ο στόπερ Γιορό και ο φορ Ζίρκζε είναι μέχρι στιγμής οι δύο σημαντικές προσθήκες του καλοκαιριού, ωστόσο ο πρώτος τραυματίστηκε και αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη Οκτώβρη... Μάλλον προβληματική η εικόνα στα φιλικά, όπου νίκησε Ρέιντζερς και Μπέτις, αλλά ηττήθηκε από Ρόζενμποργκ, Άρσεναλ και Λίβερπουλ.

Πάντα ξεχωριστό ένα ντέρμπι ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ, ειδικά όταν μιλάμε για δεύτερο σερί με φόντο ένα τρόπαιο. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα είναι σαφώς πιο στρωμένη και η λογική λέει πως δύσκολα θα κάνει δεύτερη ήττα απέναντι σε αυτή του Τεν Χαχ. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, καμία από τις δύο δεν θα παραταχθεί κομπλέ και ο βαθμός ετοιμότητας τους δεν είναι ιδανικός για την εποχή. 

Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Μάουντ 1+ προσπάθειες στην εστία & Να σκοράρει ο Χάαλαντ σε απόδοση 6.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές  |  ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!