Μάνατζερ Πινέδα: «Ο Ορμπελίν θέλει να επιστρέψει στο Μεξικό για οικογενειακούς λόγους, όχι για τα χρήματα»

Ορμπελίν Πινέδα

i

©Intime

Μάνατζερ Πινέδα: «Ο Ορμπελίν θέλει να επιστρέψει στο Μεξικό για οικογενειακούς λόγους, όχι για τα χρήματα»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:06 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:29 - 02.08.2024

Ο ατζέντης του Ορμπελίν Πινέδα, Μάριο Βιγιαρεάλ σε νέες δηλώσεις του στο Μεξικό τόνισε ότι ο πελάτης του θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του για οικογενειακούς κι όχι για οικονομικούς λόγους.

Για ακόμη μία φορά το τελευταίο διάστημα ο μάνατζερ του Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για την επιθυμία του Μεξικανού χαφ να επιστρέψει στην πατρίδα του. Συγκεκριμένα, ο Μάριο Βιγιαρεάλ παραχώρησε συνέντευξη στο «FOX Sports» και τόνισε ότι ο πελάτης του θέλει γυρίσει στο Μεξικό για οικογενειακούς κι όχι για οικονομικούς λόγους.

«Ο Ορμπελίν έκανε τεράστιες προσπάθειες τα τελευταία δύο χρόνια για να πάει στην ΑΕΚ. Απέρριψε προτάσεις εκατομμυρίων, όπως αυτή τη Νότιγχαμ Φόρεστ, για να πάει στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι. Δεν σκέφτηκε τα χρήματα. Οι άνθρωποι έχουν κοντή μνήμη και δεν θυμούνται. Εμείς έχουμε μνήμη και σεβόμαστε τους πάντες.

Ο Ορμπελίν δεν ζήτησε να φύγει τσάμπα. Ζήτησε τη μεταγραφή του με διαφάνεια και ταπεινότητα. Πόσοι παίκτες το κάνουν αυτό; Όντας επαγγελματίας και συνεχίζοντας να κάνει προπονήσεις με χαμόγελο, πρέπει να εκτιμάς κάποια πράγματα στη ζωή», ανέφερε αρχικά ο ατζέντης του 28χρονου χαφ και πρόσθεσε:

«Ο Ορμπελίν δεν ζήτησε να φύγει ελεύθερος. Ζήτησε μεταγραφή, με διαφάνεια και ταπεινότητα. Πόσοι παίκτες το κάνουν αυτό; Όταν είσαι επαγγελματίας και συνεχίζεις να προπονείσαι με χαμόγελο, πρέπει να εκτιμάς κάποια πράγματα. Ποιος ορίζει τις τιμές στις μεταγραφές; Η ίδια η αγορά. Αν κοιτάξετε θα δείτε πως οι μεξικανικές ομάδες έχουν δώσει καλά λεφτά τα τελευταία χρόνια για να πάρουν πίσω γηγενείς παίκτες. Αυτή είναι η πραγματικότητα, όταν δεν την αποδέχεσαι τότε υπάρχουν άλλα πράγματα από πίσω. Το να σκέφτεσαι παράλογα ποσά αφορά παράλογους ανθρώπους, αλλά είμαι βέβαιος πως ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ έχει κοινή λογική».

Στη συνέχεια ο Μάριο Βιγιαρεάλ επισήμανε ότι: «Οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι, δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, δεν είναι αμάξια ή διαμερίσματα, είναι άνθρωποι με αισθήματα. Ο Ορμπελίν εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στο Μεξικό για οικογενειακούς λόγους. Είναι αλήθεια πως σε μια ενδεχόμενη επιστροφή στο Μεξικό, θα κερδίσει πολλά περισσότερα χρήματα από την Ελλάδα, επειδή αυτή είναι η μεξικανική αγορά. Επαναλαμβάνω, ότι έχει απορρίψει περισσότερα χρήματα από τότε που έφυγε για την Ευρώπη. Πρέπει να το θυμάστε», ενώ στο τέλος τα έβαλε και με τα ελληνικά ΜΜΕ:

«Ακούω να λένε στα ελληνικά ΜΜΕ πως όλο το θέμα υποκινείται από τον εκπρόσωπό του για να βγάλει χρήματα και ότι εκβιάζω την ΑΕΚ. Έχουν αναρωτηθεί ποιος προωθεί αυτά που λένε στα άρθρα τους; Με ποια βάση και ποια δεδομένα προσπαθούν να διαμορφώσουν γνώμες. Με ποια βάση επηρεάζουν απόψεις και ενθαρρύνουν τους αναγνώστες τους να στέλνουν απειλητικά μηνύματα και να κάνουν bullying στην οικογένεια του Ορμπελίν; Είμαι στην Αθήνα εδώ και τρεις εβδομάδες και είναι εντυπωσιακό ότι κανένας δημοσιογράφος δεν με κάλεσε να με ρωτήσει αν είναι αλήθεια όσα γράφονται. Περίεργο δεν είναι; Προτιμούν να γράφουν φήμες», είπε.