Η Γουλβς κατέθεσε πρόταση 20 εκατ. ευρώ στη Λάτσιο για τον Μανδά - Ανοικτή η πώλησή του

Χρήστος Μανδάς

i

©Photo by Marco Rosi/Getty Images/Ideal Images

Η Γουλβς κατέθεσε πρόταση 20 εκατ. ευρώ στη Λάτσιο για τον Μανδά - Ανοικτή η πώλησή του

Κώστας Τόπας 10:31 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:40 - 13.08.2024

Η Γουλβς φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Χρήστο Μανδά, καθώς κατέθεσε πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ στη Λάτσιο για να τον αποκτήσει.

Η ομάδα της Serie A, Λάτσιο, φαίνεται μάλλον έτοιμη να χάσει τον τερματοφύλακα Χρήστο Μανδά, μιας και η Γουλβς έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι για την απόκτηση του.

Τις τελευταίες μέρες, οι «λύκοι» συνδέθηκαν με τον Έλληνα πορτιέρε η «Il Messaggero» αναφέρει σε σημερινό (13/08) δημοσίευμα την κατάσταση για τον 22χρονου πρώην κίπερ του ΟΦΗ.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι η Γουλβς έχει χτυπήσει την πόρτα των «λατσιάλι» κι έχει καταθέσει πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ για τον παίκτη. Μάλιστα, όπως τονίζεται η ομάδα του Κλαούντιο Λοτίτο δύσκολα θα την απορρίψει μιας και είναι ένα σημαντικό ποσό για τα ταμεία του ιταλικού συλλόγου.

Αυτό το ποσό ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε η Λάτσιο να πουλήσει τον παίκτη και ένας βασικός λόγος για αυτό είναι το κέρδος κεφαλαίου που θα κερδίσει από την μεταγραφή, καθώς ο Έλληνας έφτασε στη Ρώμη από την Κρήτη έναντι αμοιβής κάτω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Η αποχώρηση του Μανδά παρουσιάζει τεράστιο κέρδος κεφαλαίου και το πιθανότερο είναι ότι η Λάτσιο δεν θα κοιτάξει να υπογράψει άλλον τερματοφύλακα και να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια αλλού. 

15:03 - 12.05.2024

Η απίθανη απόκρουση του Μανδά που κράτησε το μηδέν για τη Λάτσιο

Ο Χρήστος Μανδάς έκανε μια τρομερή απόκρουση σε ένα εξ επαφής πλασέ του Καπούτο, κρατώντας έτσι το μηδέν για τη Λάτσιο.

Τη φετινή σεζόν, ο Μανδάς αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Coppa Italia, στην αναμέτρηση της ομάδας του με τη Ρόμα. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, ο Έλληνας γκολκίπερ έδωσε το παρθενικό του παιχνίδι στην 28η αγωνιστική, όταν και αντικατέστησε τον τραυματία, Προβεντέλ. Συνολικά βρέθηκε την περυσινή σεζόν κάτω από τα γκολποστ σε 12 παιχνίδια, έχοντας δεχθεί εννέα τέρματα, διατηρώντας, παράλληλα, έξι φορές ανέπαφη την εστία του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!