Η Λάτσιο φουλάρει για την ανανέωση του Μανδά - Ποιες οι απαιτήσεις του Έλληνα κίπερ

Ο Χρήστος Μανδάς με τη φανέλα της Λάτσιο - Φωτ. IMAGO

Η Λάτσιο φουλάρει για την ανανέωση του Μανδά - Ποιες οι απαιτήσεις του Έλληνα κίπερ

Κώστας Τόπας 14:12 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 05.10.2024

Η Λάτσιο είναι αποφασισμένη να ανανεώσει το συμβόλαιο του Χρήστου Μανδά, με τον οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Την περασμένη Πέμπτη (03/10) ο Χρήστος Μανδάς πήρε φανέλα βασικού για τη Λάτσιο για το παιχνίδι με τη Νις για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του 23χρονου Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα τη φετινή σεζόν για τους «λατσιάλι» και 13η συνολικά. Ο Μανδάς κράτησε έξι φορές ανέπαφη την εστία του στις προηγούμενες 12 φορές που κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία της Λάτσιο, ενώ κόντρα στη Νις δέχθηκε γκολ από τον Μπογκά για το 2-1, ωστόσο αυτό το τέρμα κάθε άλλο παρά επισκιάζει την εμφάνισή του.

Στη Λάτσιο πάντως είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις του Έλληνα κίπερ και γι' αυτό το τελευταίο διάστημα έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Corriere Dello Sport», αυτή τη στιγμή ο Μανδάς κερδίζει κάτι παραπάνω από 100 χιλιάδες ευρώ καθαρά, τον Ιούνιο η Λάτσιο είχε προτείνει αναπροσαρμογή στις 500 χιλιάδες ευρώ έναντι αιτήματος περίπου 800 χιλιάδων ευρώ.

Τότε, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών «πάγωσαν» ειδικά από τη στιγμή που ομάδες από την Premier League, όπως η Γουλβς είχαν δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Τελικά, ο Μανδάς παρέμεινε κάτοικος Ρώμης, με την διοίκηση της Λάτσιο να είναι διατεθειμένη να κάτσει ξανά στο τραπέζι με τον 23χρονο κίπερ για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αυτή τη στιγμή, ο Χρήστος Μανδάς έχει από τους πιο χαμηλούς μισθούς στο ρόστερ των «λατσιάλι» με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το 2028. Οπως αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα μάλιστα ενός των επόμενων ημερών αναμένεται σύνοδος κορυφής για το συμβόλαιο του νεαρού Έλληνα γκολκίπερ με τη Λάτσιο, η οποία θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της για τα επόμενα πέντε χρόνια, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο τις «πόρτες» σε ομάδες της Premier League.