Η Λάτσιο περιμένει πρόταση 20 εκατ. ευρώ από την Αγγλία για τον Μανδά

Χρήστος Μανδάς - Φωτ. IMAGO

Η Λάτσιο περιμένει πρόταση 20 εκατ. ευρώ από την Αγγλία για τον Μανδά

Κώστας Τόπας 14:41 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 11.08.2024

Η Λάτσιο φαίνεται πως περιμένει πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ για τον Χρήστο Μανδά. Οι ομάδες της Premier League που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Έλληνα πορτιέρε.

Ο Χρήστος Μανδάς έκανε μια αρκετά καλή σεζόν με τη Λάτσιο, με την οποία τερμάτισε στην έβδομη θέση και του χρόνου θα παίζει στο Europa League. Ο Έλληνας τερματοφύλακας μετά τον τραυματισμό του Προβεντέλ, πήρε τη θέση του και άρπαξε την ευκαιρία στον μέγιστο βαθμό.

Οι καλές του εμφανίσεις κάπως έτσι έκαναν μερικές ομάδες από Ιταλία και Αγγλία να δείξουν το ενδιαφέρον τους. Ωστόσο και η Λάτσιο από τη μεριά της θέλει να τον κρατήσει στη Ρώμη. Συγκεκριμένα, οι «λατσιάλοι» προσφέρουν στον 22χρονο πορτιέρε το ποσό των 400.000 ευρώ τον χρόνο, αλλά βλέποντας ότι έχει γίνει πόλος έλξης αρκετών συλλόγων, του έκαναν νέα πρόταση με καλύτερες απολαβές.

Μανδάς: Ένας μήνας ως το «νούμερο ένα» στην εστία της Λάτσιο (vids)
SERIE A

11:37 - 31.03.2024

Μανδάς: Ένας μήνας ως το «νούμερο ένα» στην εστία της Λάτσιο (vids)

Ο Χρήστος Μανδάς έχει αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έχει δοθεί στην Λάτσιο. Κόντρα στη Γιουβέντους κράτησε το μηδέν και στην Ιταλία βλέπουν τον 22χρονο Έλληνα πορτιέρε ως τον επόμενο Άντζελο Περούτζι.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, η Λάτσιο φέρεται πως περιμένει πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ από ομάδα της Αγγλίας, για την περίπτωση του διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα. Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει τις Σαουθάμπντον και Γουλβς ως τις υποψήφιες ομάδες για την απόκτηση του Μανδά, λόγω των σχέσεων που έχουν αναπτύξει αμφότερες οι ομάδες με τη Λάτσιο στη μεταγραφική αγορά και με συνθετικό κρίκο τον γνωστό ατζέντη, Ζόρζε Μέντες.

«Προσφορά 20 εκατομμυρίων φτάνει από την Αγγλία για τον Χρήστο Μανδά, τον Έλληνα γεννημένο το 2001 που ανακάλυψε το περασμένο καλοκαίρι και πήρε από τον ΟΦΗ ξοδεύοντας 900 χιλιάδες ευρώ. Δύο υποθέσεις από την Premier League. Γουλβς και Σαουθάμπτον αναζητούν τερματοφύλακα. Νήματα και υποθέσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Ο Χόρχε Μέντες έχει σχέσεις με τη Λάτσιο και ελέγχει την αγορά της Γουλβς», αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό δημοσίευμα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!