Οι «αιώνιοι» του Μάντσεστερ ενδιαφέρονται για τον Μανδά

Χρήστος Μανδάς

i

©Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images

Οι «αιώνιοι» του Μάντσεστερ ενδιαφέρονται για τον Μανδά

Δημήτρης Χούπης 11:43 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:34 - 29.05.2024

Δημοσίευμα από την Ιταλία κάνει λόγο ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Χρήστου Μανδά από τη Λάτσιο.

Ο Χρήστος Μανδάς από το καλοκαίρι του 2023 βρίσκεται στη Ρώμη για λογαριασμό της Λάτσιο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας στην αρχή μπορεί να μην αγωνιζόταν αρκετά, αλλά ο τραυματισμός του Ιβάν Πορβεντέλ τον έφερε στο βασικό σχήμα της ομάδας και εκείνος το έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει κάνει αρκετά καλές εμφανίσεις με τους «λατσιάλι», με τους οποίους έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 7η θέση, η οποία οδηγεί στο Conference League. Κάπως έτσι η καλή του εικόνα με τη Λάτσιο, έκανε τις ομάδες του Μάντσεστερ να δείξουν ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Corriere dello Sport τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν από κοντά τον Έλληνα τερματοφύλακα. Πιο αναλυτικά οι «κόκκινοι διάβολοι» ακόμα δεν έχουν πειστεί με την απόδοση του Αλτάι Μπαγιντίρ, με αποτέλεσμα να θέλουν τον 22χρονο τερματοφύλακα προκειμένου να πλαισιώσει τον Αντρέ Ονάνα.

Από την άλλη η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, σύμφωνα με το ιταλικό Μέσο, όχι μόνο έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Μανδά αλλά έχει έρθει και σε επαφή μαζί του. Πριν από δύο εβδομάδα οι «πολίτες» μίλησαν με τον Έλληνα γκολκίπερ για να του εκφράσουν την αρέσκειά τους, αλλά και να του δείξουν πως τον θέλουν στην ομάδα.

Από τη μεριά της πάντως η Λάτσιο δεν έχει σκοπό να τον αφήσει έτσι. Συγκεκριμένα, η ομάδα από τη Ρώμη έχει σκοπό να του δώσει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2029, με τις ετήσιες απολαβές να φτάσουν στις 500-600.000 ευρώ. Το υπάρχον συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2028.