Μανού Γκαρθία: «Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα, θα δουλέψω σκληρά για να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο μαζί ξανά»

Μανού Γκαρθία

i

©intime

Μανού Γκαρθία: «Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα, θα δουλέψω σκληρά για να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο μαζί ξανά»

Αλέξης Σαββόπουλος 19:30 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:18 - 14.08.2024

Με ένα μήνυμα ο Μανού Γκαρθία ευχαρίστησε τον κόσμο του Άρη για τα μηνύματα συμπαράστασης που του στέλνουν μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη.

Η ατυχία για τον Μανού Γκαρθία δεν λέει να τελειώσει. Ο μέσος του Άρη έκανε ένα νέο διορθωτικό χειρουργείο στο γόνατο και ο χρόνος αποκατάστασης παραμένει ακόμα άγνωστος. Ο Ισπανός λοιπόν μετά την επέμβαση έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, στο οποίο τους ευχαρίστησε για τα μηνύματα συμπαράστασης που του έστειλαν. 

«Γεια σε όλους. Σήμερα έπρεπε να μπω στο χειρουργείο για να ελέγξω και να απαλλαγώ από το πρόβλημα που αντιμετώπιζα όταν πίεζα δυνατά τον οργανισμό μου στον αγωνιστικό χώρο για να επιστρέψω και να παίξω ποδόσφαιρο. Χάρη στον σύλλογο και στην ομάδα του Δρ Ιωάννη Χρήστου που το έκανε εύκολο για εμάς, στις επόμενες εβδομάδες (χειρουργείο 4 - 6 εβδομάδων), πιστεύουμε ότι θα επιστρέψω για να βοηθήσω επιτέλους τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο. 

Ήταν μια δύσκολη στιγμή, πραγματικά είναι πολύς ο χρόνος μακριά από την μπάλα και από αυτό που αγαπώ, αλλά ευτυχώς φτάνει στο τέλος του. Αγαπώ να παίζω ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό το διάστημα θα με κάνει καλύτερο παίκτη. Θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά έτσι ώστε να σας δω όλους και να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο μαζί το συντομότερο δυνατό. Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα.

Με αγάπη, Manu», έγραφε το μήνυμά του.