Μανούχος: «Πιθανόν καταδικαστικό το Ατρόμητος - ΑΕΚ, στο Κηφισιά - Ολυμπιακός πήρα και σωστές αποφάσεις»

Μανούχος

i

© Intime

Μανούχος: «Πιθανόν καταδικαστικό το Ατρόμητος - ΑΕΚ, στο Κηφισιά - Ολυμπιακός πήρα και σωστές αποφάσεις»

Sportal newsroom 23:38 - 10.08.2024

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΑ Σπορ, ο Eυάγγελος Μανούχος πήρε θέση για την απόφαση της ΚΕΔ να τον θέσει εκτός πινάκων διαιτητών.

Η ΚΕΔ πήρε την απόφαση να θέσει εκτός πινάκων διαιτητών τον Ευάγγελο Μανούχο και ο ίδιος μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ, θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο γι΄ αυτήν την εξέλιξη, κάνοντας αναφορά μεταξύ άλλων στο Ατρόμητος - ΑΕΚ και στο πρόβλημα που προέκυψε με το μέτρημα των δοκαριών.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Το μάθαμε στην Κροατία μόλις προσγειωθήκαμε για ματς. Το όνομα μου γραφόταν από το Μάϊο σε σάιτ οπαδικού περιεχομένου. Δεν ήταν ξαφνικό, το είχα δουλέψει. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν τυχαίο. Έπεσαν μέσα εννιά στα εννιά (σ.σ. τα δημοσιεύματα).

Στον αγώνα Κηφισιά - Ολυμπιακός η απόδοση μου δεν ήταν η καλύτερη. Δεν μπορείς να καταδικάσεις κάποιον για ένα ματς μέσα σε έξι χρόνια. Άδικο να καταδικάζονται... Ήταν σοβαρό τον λαθος σε εκείνο το παιχνίδι, αλλά πήρα και σωστές αποφάσεις».

Για τον αγώνα Ατρόμητος - ΑΕΚ, το μέτρημα των δοκαριών και την απόφαση να μην γίνει το παιχνίδι είπε: «Πιθανόν το ματς αυτό αυτό να ήταν καταδικαστικό...», ενώ υπεραμύνθηκε των αποφάσεων που έλαβε.

Στη συνέχεια είπε: «Δέχθηκαμε μήνυμα από την επιτροπή διαιτησίας που έλεγε θα τα πούμε το Σαββατοκύριακο (σ.σ. ενώ είχε βγει από τους πίνακες).

Ο Άρης (σ.σ. Διαμαντόπουλος) ήταν πρώτος στη βαθμολογία. Ξέρω ποιος μου έχει κάνει κακό. Το ξέρουν όλοι. Δεν θα ασχοληθώ ξανά με τη διαιτησία. Νιώθω ότι το άθλημα με πρόδωσε. Υπήρξαν ψεύτικα δημοσιεύματα ότι είχα χρηματιστεί... Έγραφαν ο "Μεζούρας" λες και δεν καταλαβαίνουμε ποιον εννοούν...».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!