Ο Στόουνς στο 90+7' έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Σίτι κόντρα στην Άρσεναλ των δέκα παικτών

Ο Στόουνς στο 90+7' έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Σίτι κόντρα στην Άρσεναλ των δέκα παικτών

Δημήτρης Χούπης 20:40 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:41 - 22.09.2024

Ο Στόουνς με το γκολ του στην τελευταία φάση του αγώνα, έκανε το 2-2 και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Άρσεναλ.

Σε μία τρομερή ματσάρα Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ ήρθαν ισόπαλες 2-2 χάρη στο γκολ του Στόουνς στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το πρώτο ημίχρονο είχε τα πάντα, γκολ φάσεις, ένταση και μία κόκκινη και την Άρσεναλ να μπαίνει στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα. Μόλις στο 9ο λεπτό οι «πολίτες» άνοιξαν το σκορ με τον... γνωστό άγνωστο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος μετά από ασίστ του Σαβίνιο πλάσαρε σωστά για το 1-0.

Παρόλα αυτά ο τραυματισμός του Ρόδρι στο 21' άλλαξε τα δεδομένα στο παιχνίδι. Δύο λεπτά μετά οι «κανονιέρηδες» ισοφάρισαν με τον Καλαφιόρι, ο οποίος με ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-1. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είχε κι άλλες ευκαιρίες για να βρει ένα γκολ, το οποίο έκανε στο 45+1'.

Ο Σάκα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γκάμπριελ σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους για το 1-2. Παρόλα αυτά η Άρσεναλ μπήκε στα αποδυτήρια με παίκτη λιγότερο, αφού στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων δέχτηκε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

Παίζοντας με παίκτη παραπάνω οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι στο δεύτερο ημίχρονο πίεζαν για να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Μέσα σε τρία λεπτά μάλιστα έχασαν δύο καλές στιγμές με τον Χάαλαντ και τον Γκβάρντιολ, αλλά στην πρώτη περίπτωση η μπάλα πέρασε έξω και στη δεύτερη ο Ράγια έβγαλε εντυπωσιακά την μπάλα. Ωστόσο στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Στόουνς μετά από φάση διαρκείας έκανε το 2-2 για τους «πολίτες».

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ