Φρίκη για τη Γιουνάιτεντ: Ακυρώθηκε η πτήση λόγω κακοκαιρίας και ταξιδεύει με πούλμαν έως το Νιουκάστλ

Μπρούνο Φερνάντες

i

PrtScr

Φρίκη για τη Γιουνάιτεντ: Ακυρώθηκε η πτήση λόγω κακοκαιρίας και ταξιδεύει με πούλμαν έως το Νιουκάστλ

Κώστας Τόπας 13:45 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:35 - 14.08.2024

Η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί να ταξιδέψει έως το Νιουκάστλ οδικώς, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων στην Αγγλία. Μία απόσταση 233 χιλιομέτρων!

Η πτήση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Νιούκαστλ ακυρώθηκε λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων στην Αγγλία, με την ομάδα του Έρικ τεν Χαχ να αναγκάζεται τώρα να διανύσει μια τεράστια απόσταση (233 χιλιομέτρων), περίπου τριών ωρών με το πούλμαν της ομάδας για να φτάσει στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Νιουκάστλ, για μια κρίσιμη αναμέτρηση στην Premier League. Ψάχνουν να ανακάμψουν από την ισοπαλία με τη Γαλατασαράι στα μέσα της εβδομάδας, η οποία άφησε τις ελπίδες τους να προχωρήσουν στα νοκ άουτ του Champions League να κρέμονται από μια κλωστή.

Αλλά πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο του «Σεντ Τζέιμς Παρκ», η ομάδα του Τεν Χαχ αντιμετωπίζει ένα επίπονο ταξίδι με πούλμαν, που αναμένεται να διαρκέσει περισσότερες από τρεις ώρες. Οι θερμοκρασίες στο Μάντσεστερ έπεσαν κάτω από τους -5 βαθμούς κελσίου τη νύχτα, με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία να εκδίδει νέα κίτρινη προειδοποίηση για χιόνι και πάγο το πρωί του Σαββάτου (02/12).

Υπενθυμίζεται ότι στη Γερμανία, ο αγώνας της Μπάγερν Μονάχου με την Ουνιόν Βερολίνου αναβλήθηκε λόγω έντονης χιονόπτωσης.