Ανανεώνει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Λουκ Σο

Λουκ Σο

i

Λουκ Σο/©IG:lukeshaw23

Ανανεώνει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Λουκ Σο

Κώστας Τσιακλής • 16:20 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:29 - 14.08.2024

Ο Λουκ Σο θα συνεχίσει να είναι κάτοικος «Όλντ Τράφορντ» καθώς θα υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Λούκ Σο θα συνεχίσει να είναι ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς ο Άγγλος αμυντικός τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα τέσσερα χρόνια.

Στον «πάγο» ο Γκρίνγουντ - Δεν επιστρέφει στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το καλοκαίρι
PREMIER LEAGUE

10:11 - 31.03.2023

Στον «πάγο» ο Γκρίνγουντ - Δεν επιστρέφει στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το καλοκαίρι

Ο Μέισον Γκρίνγουντ θα παραμείνει εκτός από τις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς η εσωτερική έρευνα της ομάδας συνεχίζεται για την υπόθεση βιασμού που είχε κατηγορηθεί ο Άγγλος επιθετικός.

Τη σχετική είδηση επιβεβαίωσε πρώτος ο δημοσιογράφος, Μάικ ΜακΓκραθ, ενώ και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο κοινοποίησε το ρεπορτάζ στους επίσημους του λογαριασμους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με αυτόν τον τρόπο ο Λουκ Σο επιβραβεύεται για τις καλές του εμφανίσεις τη φετινή σεζόν. Ο Άγγλος ακραίος αμυντικός βρίσκεται στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το καλοκαίρι του 2024, όταν και αγοράστηκε με περίπου 38 εκατομμύρια ευρώ από τη Σαουθάμπτον. Ο 27χρονος άσος έχει φτάσει τις 248 συμμετοχές με τους «κόκκινους διαβόλους» και έχει απολογισμό τέσσερα γκολ και 28 ασίστ. Τη φετινή περίοδο ο Σο μετράει ένα γκολ και έξι ασίστ σε 35 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Την ίδια ώρα ο Έρικ Τεν Χαχ θα αποφασίσει για το μέλλον των Σκοτ ΜακΤόμινεϊ και Βίκτορ Λίντελοφ στο «Όλντ Τράφορντ». Τόσο ο Σκωτσέζος αμυντικός μέσος, όσο και ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός δεν βρίσκονται στις βασικές επιλογές του Ολλανδού τεχνικού και αρκετές ομάδες περιμένουν στη γωνία για την απόκτηση τους.

Τον προηγούμενο Ιανουάριο για τον Λίντελοφ είχαν ενδιαφερθεί η Ίντερ και η Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ σύμφωνα με τον Ρομάνο, ο ΜακΤόμινεϊ βρίσκεται ακόμα στη μεταγραφική λίστα της Νιουκάστλ. Σε εξέλιξη βρίσκονται και οι συζητήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Νταβίντ Ντε Χεα. Ο Ισπανός γκολκίπερ θέλει να παραμείνει στην ομάδα ωστόσο φημολογείται ότι έχει απορρίψει την πρώτη πρόταση των «κόκκινων διαβόλων».