Εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με τη Γουλβς ο Ράσφορντ - Επέστρεψε ο Βαράν

Μάρκους Ράσφορντ

i

Μάρκους Ράσφορντ/©Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images/Ideal Images

Εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με τη Γουλβς ο Ράσφορντ - Επέστρεψε ο Βαράν

17:05 - 12.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:24 - 14.08.2024

Εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουλβς είναι ο Μάρκους Ράσφορντ. Επέστρεψε και είναι στη διάθεση του Έρικ Τεν Χαχ ο Ραφαέλ Βαράν.

Νέο πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού ο προπονητής της ομάδας, Έρικ Τεν Χαχ, επιβεβαίωσε πως ο Μάρκους Ράσφορντ είναι περισσότερο από αμφίβολος για την αναμέτρηση του Σαββάτου (13/05) απέναντι στη Γουλβς.

Ο Ολλανδός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουλβς για την 36η αγωνιστική της Premier League. Ο Έρικ Τεν Χαχ δεν είχε ευχάριστα νέα για τους φίλους των «κόκκινων διαβόλων» καθώς αποκάλυψε πως ο Μάρκους Ράσφορντ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και είναι κάτι περισσότερο από αμφίβολος για την αυριανή αναμέτρηση.

Στο στόχαστρο τριών ομάδων της Premier League βρίσκεται ο Εμιλιάνο Μαρτίνες - Στην πόρτα εξόδου της Τσέλσι είναι ο Μεντί
PREMIER LEAGUE

16:26 - 12.05.2023

Στο στόχαστρο τριών ομάδων της Premier League βρίσκεται ο Εμιλιάνο Μαρτίνες - Στην πόρτα εξόδου της Τσέλσι είναι ο Μεντί

Ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνες βρίσκεται στη ραντάρ τριών ομάδων του Big-6 της Premier League. Την ίδια ώρα ο Εντουάρντ Μεντί είναι στην πόρτα εξόδου της Τσέλσι.

Συγκεκριμένα ο Τεν Χαχ ανέφερε: «Έχει ένα πρόβλημα στο πόδι του, έναν τραυματισμό, οπότε είναι μεγάλο ερωτηματικό για το [Σάββατο]. Είναι αμφίβολος, περισσότερο από αμφίβολος. Ένα μεγάλο ερωτηματικό».

Από την άλλη ο Ραφαέλ Βαράν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και θα είναι κανονικά στη διάθεση του 53χρονου τεχνικού για το υπόλοιπο της σεζόν. «Ο Βαράν είναι πίσω. Είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε. Έχει την εμπειρία, την τεχνογνωσία να κερδίσει και θα μας καθοδηγήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τεν Χαχ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να παραμείνει στην πρώτη τετράδα της Premier League και η νίκη απέναντι στη Γουλβς αποτελεί μονόδρομος. Αυτή τη στιγμή οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην 4η θέση με 63 βαθμούς και είναι στο +1 και με παιχνίδι λιγότερο από την 5η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Μάντσεστερ στη χειρότερη περίπτωση θα χρειαστεί να κερδίσει τουλάχιστον τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, με αντιπάλους τις Γουλβς (εντός), Μπόρνμουθ (εκτός), Τσέλσι (εντός) και Φούλαμ (εντός).

Ο Τεν Χαχ κλήθηκε να σχολιάσει τη μάχη της τετράδας και το σερί έξι νικών της Λίβερπουλ και απάντησε: «Το ξέρουμε αλλά δεν είναι σημαντικό γιατί τα έχουμε όλα στα χέρια μας... Όσο τα έχουμε όλα στα χέρια μας τότε δεν εξαρτόμαστε από αυτούς».