Εκτός δράσης για δύο μήνες ο Λισάντρο Μαρτίνες στη Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ
i

© PrtScr

Εκτός δράσης για δύο μήνες ο Λισάντρο Μαρτίνες στη Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιάννης Λιβανός • 08:55 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 14.08.2024

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τραυματίστηκε σοβαρά απέναντι στη Γουέστ Χαμ και θα χρειαστεί να απουσιάσει για αρκετό καιρό από τις υποχρεώσεις των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Λισάντρο Μαρτίνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες, αφού την Κυριακή (04/02) αποκόμισε σοβαρό τραυματισμό στους συνδέσμους του ποδιού του. Στο 71' της αναμέτρησης, ο Αργεντινός στόπερ, έπειτα από σύγκρουση με τον παίκτη «των σφυριών», Βλαντιμίρ Κουφάλ, έπεσε στον αγωνιστικό χώρο σφαδάζοντας και τελικά αποχώρησε αναγκαστικά εκτός αγωνιστικού χώρου, δίνοντας τη θέση του στον Βαράν.

Μάλιστα το πρόβλημα του Μαρτίνες ήταν τόσο έντονο, που δεν πήγε καν στον πάγκο, αλλά κατευθύνθηκε αμέσως για τα αποδυτήρια.

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Ο Λισάντρο Μαρτίνες τραυματίστηκε στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο γόνατό του κι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες».

Υπενθυμίζεται ότι και νωρίτερα μέσα στη σεζόν ο παίκτης είχε μείνει στα... πιτς για περίπου τέσσερις μήνες, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα στο πόδι που υπέστη για πρώτη φορά εναντίον της Σεβίλλης τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Νοτιοαμερικανός κεντρικός αμυντικός επέστρεψε από τον τραυματισμό του μόλις τον περασμένο μήνα μετά από μακρά περίοδο απουσίας.

Ευτυχώς για τον ίδιο τον Μαρτίνες, αλλά και τη Γιουνάιτεντ δεν πρόκειται για τραυματισμό χιαστού, αλλά για διάστρεμμα του πλάγιου συνδέσμου. Ο Τεν Χαχ ελπίζει να έχει τον Μαρτίνες ξανά στη διάθεση του μετά τη διεθνή διακοπή του Μαρτίου. Αυτό σημαίνει ότι, σε περίπτωση που όλα πάνε καλά θα χάσει τα παιχνίδια της Premier League με την Άστον Βίλα, τη Λούτον, τη Φούλαμ, τη Μάντσεστερ Σίτι, την Έβερτον και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς και έναν αγώνα για το FA Cup.

«Είναι πολύ άσχημο για εκείνον και πολύ κακό για την ομάδα», δήλωσε την Κυριακή (4/02) ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ τεν Χαγκ και συνέχισε: «Την περασμένη σεζόν, όταν έμεινε εκτός, ένιωσα ότι οι επιδόσεις μας έπεσαν ένα επίπεδο. Πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη αυτό, διότι έχουμε καλή ομάδα και κεντρικούς αμυντικούς που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μας».

Τα πετροδόλαρα στα πόδια του Μπρούνο Φερνάντες - Του προσφέρει 100 εκατ.ευρώ η Αλ Χιλάλ
PREMIER LEAGUE

16:13 - 05.02.2024

Τα πετροδόλαρα στα πόδια του Μπρούνο Φερνάντες - Του προσφέρει 100 εκατ.ευρώ η Αλ Χιλάλ

Οι σύλλογοι της Σαουδικής Αραβίας έχουν μπει για τα καλά στον χάρτη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, καταφέρνοντας μάλιστα να αποσπάσουν την υπογραφή κάποιων κορυφαίων ονομάτων, όπως οι Ρονάλντο, Μπενζεμά και Νεϊμάρ. Η Αλ Χιλάλ θέλει να δώσει συνέχεια στον χορό...

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, πίσω από την Άστον Βίλα, με την οποία μάλιστα «διασταυρώνει τα ξίφη της» την ερχόμενη Κυριακή (11/02) στο το Μπέρμιγχαμ.