Η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε αρνητικό ρεκόρ 31 χρόνια μετά
i

©Photo by Julian Finney/Getty Images

Η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε αρνητικό ρεκόρ 31 χρόνια μετά

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:53 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 14.08.2024

Η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ δημιούργησε ένα αρνητικό ρεκόρ για τους «κόκκινους διάβολους».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε μακριά από τις νίκες στην Premier League για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, καθώς ηττήθηκε από τη Γουέστ Χαμ με 2-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, για τη 18η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος. 

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες ανέβηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοί» παρέμειναν στην 8η θέση της κατάταξης με 28 πόντους. 

Ο αγώνας στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου κρίθηκε μέσα σε επτά λεπτά (72΄ - 78΄) με τα γκολ των Τζάροντ Μπόουεν και Μοχάμεντ Κούντους, οι οποίοι ήταν οι σκόρερ και στο 3-0 επί της Γουλβς στις 17/12, με τον Γκανέζο να πετυχαίνει τότε δύο τέρματα. 

Έτσι μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγ ισοφάρισε ένα αρνητικό ρεκόρ, το οποίο κρατούσε από τον Νοέμβριο του 1992 και τα χρόνια του Σερ Αλεξάντερ Φέργκιουσον.  

Συγκεκριμένα η ομάδα του Μάντσεστερ έμεινε σε τέταρτο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα (0-3 με την Μπόρνμουθ, 0-1 με την Μπάγερν, 0-0 με τη Λίβερπουλ και 2-0 με τη Γουέστ Χαμ). 

Μάλιστα αυτή ήταν η 13η φετινή ήττα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις, ένα αριθμός εξωπραγματικός στην ιστορία του συλλόγου.