Μπρούνο Φερνάντες για Τεν Χαχ: «Είπε σε Κριστιάνο Ρονάλντο, Ράσφορντ, Σάντσο: "Ή κάνετε ό,τι σας λέω ή είστε εκτός ομάδας"»

Έρικ Τεν Χαχ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

i

©Photo by Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images/Ideal Images

Μπρούνο Φερνάντες για Τεν Χαχ: «Είπε σε Κριστιάνο Ρονάλντο, Ράσφορντ, Σάντσο: "Ή κάνετε ό,τι σας λέω ή είστε εκτός ομάδας"»

Sportal newsroom 16:56 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 20.08.2024

Σε συνέντευξή του στο BT Sports και στον Ρίο Φέρντιναντ, ο Μπρούνο Φερνάντες αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, άλλαξε τη νοοτροπία στα αποδυτήρια.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Έρικ Τεν Χαχ στο τιμόνι έχει αρχίσει και βρίσκει τα πατήματά της, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Ενδεικτικό αυτού είναι, ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι εντός σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες αγωνίζεται. 

Όλα αυτά μπορεί να μην είχαν συμβεί, εάν ο Ολλανδός τεχνικός δεν αντιμετώπιζε με αυστηρότητα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, και δεν άφηνε κανέναν παίκτη να κάνει αυτό που ήθελε  στα αποδυτήρια. Όπως αποκάλυψε ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, η διαχείριση του προσωπικού της ομάδας ήταν αυτό, που άλλαξε τα πάντα στον σύλλογο.

Ο Πορτογάλος συγκεκριμένα μίλησε στο BT Sports και στον Ρίο Φέρντιναντ, πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκθειάζοντας τον Ολλανδό προπονητή του. Μεταξύ άλλων σχολίασε, ότι ήξερε πως να αντιμετωπίσει τα μεγάλα ονόματα, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο. Όπως φαίνεται όμως και για την μεταμόρφωση του Μάρκους Ράσφορντ ευθύνεται ο Τεν Χαχ.

«Όταν πρωτοήρθε, πήγαμε στην προετοιμασία και στις προπονήσεις που είχαμε απαιτούσε από εμάς: ''ή το κάνεις, ή είσαι εκτός ομάδας. Δεν παίζεις''. Όλοι στην αρχή σκεφτόμασταν: ''Θα το κάνει με όλους ή όχι; Αν ένα μεγάλο όνομα δεν κάνει αυτό που του ζητήσει θα τον θέσει εκτός ή όχι;'' Και τελικά το έκανε όχι μία, αλλά πολλές φορές. Με τον Κριστιάνο, τον Σάντσο, τον Ράσφορντ», ήταν τα λόγια του Μπρούνο, ο οποίος τόνισε τις ηγετικές ικανότητες του Ολλανδού προπονητή.