Ο Πιρς Μόργκαν θυμάται τα 43 γκολ του Κριστιάνο το 2023 και επιτίθεται στον Τεν Χαχ: «Είναι μια μεγάλη απάτη»

Κασεμίρ & Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Πιρς Μόργκαν θυμάται τα 43 γκολ του Κριστιάνο το 2023 και επιτίθεται στον Τεν Χαχ: «Είναι μια μεγάλη απάτη»

Κώστας Τόπας 13:02 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 14.08.2024

Ο Πιρς Μόργκαν θυμήθηκε την κόντρα του Έρικ Τεν Χαν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο οδήγησε στην έξοδο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι εξαπέλυσε «σφοδρή» επίθεση στον Ολλανδό τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων».

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ «βάφτηκε» γαλάζιο. Η Σίτι επικράτησε στο «Όλντ Τράφορντ» επί της συμπολίτισσας, Γιουνάιτεντ με 3-0, για την 10η αγωνιστική της Premier League, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του.

Μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα για τους «κόκκινους διαβόλους», ο Πιρς Μόργκαν επέστρεψε, με νέο tweet, για να καταστρέψει τον Τεν Χαχ. Ο Βρετανός δημοσιογράφος, φίλος του Κριστιάνο Ρονάλντο, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θυμήθηκε τη σύγκρουση του Ολλανδού προπονητή με τον Πορτογάλο διεθνή επιθετικό, με τον τελευταίο να καταλήγει να φύγει από τον σύλλογο τον περασμένο Νοέμβριο.

«Ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταπεινώνεται από τη Μάντσεστερ Σίτι στο σπίτι της, ήθελα απλώς να σας υπενθυμίσω ότι ο Τεν Χαγκ "πέταξε" τον Κριστιάνο από την ομάδα και είπε ότι δεν θα έχανε τον ύπνο του για αυτό. Ο ίδιος Κριστιάνο έχει σκοράρει από τότε 43 γκολ. για τον σύλλογο του (Αλ Νασρ) και τη χώρα του φέτος. Ο Tεν Χαχ είναι μια μεγάλη απάτη», έγραψε ο Πιρς Μόργκαν στο Twitter.

Να σημειωθεί ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταλαμβάνει, μετά από 10 αγωνιστικές, την 8η θέση της Premier League με 15 βαθμούς, 11 λιγότερους από την πρωτοπόρο Τότεναμ.

🔴Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η Sportal Sunday Live εκτάκτως μαζί σας και την Δευτέρα, καθώς η αθλητική δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κορυφώνεται. ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στην ΟPAP Arena και ΟΦΗ - Ολυμπιακός στο Γεντί Κουλέ ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στη Super League, ενώ το τρίτο φετινό μπασκετικό ντέρμπι «αιωνίων» διεξάγεται στο ΣΕΦ. Όλο το ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με τους Κώστα Τσίλη, Μάνο Τσαλγατίδη, Διονύση Βερβελέ, Αχιλλέα Μαυροδόντη και Ηλία Λαλιώτη. Παρουσιάζουν οι Βασίλης Μοιρώτσος και Παύλος Κουστέρης, με τη συνδρομή της δημοσιογραφικής ομάδας του Sportal.

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!