Ο Σεΐχης Γιασίμ έριξε το φταίξιμο στους Γκλέιζερς για την αποτυχία των διαπραγματεύσεων

Σεΐχης Γιασίμ

Ο Σεΐχης Γιασίμ έριξε το φταίξιμο στους Γκλέιζερς για την αποτυχία των διαπραγματεύσεων

Ιάσονας Τσίλης 19:33 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 14.08.2024

Πριν λίγες ημέρες ο Σεΐχης Γιασίμ, απέσυρε το ενδιαφέρον του για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κατηγόρησε τους Γκλέιζερς για το «ναυάγιο».

Οι Γκλέιζερς δέχονται εδώ και χρόνια σκληρή κριτική από τον κόσμο, η ομάδα έχει αρκετά χρέη, δεν μπορεί να κάνει σπουδαίες μεταγραφές και μοιραία είναι στη σκιά άλλων συλλόγων εντός κι εκτός Αγγλίας. Τους τελευταίους μήνες ήταν δεδομένο το ενδιαφέρον από το Κατάρ του Σεΐχη Γιασίμ.

Ο Σεΐχης του Κατάρ είχε διαπραγματεύσεις με τους Γκλέιζερς κι όλα έδειχναν ότι θα υπάρξει συμφωνία και θα πέσουν και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκατοντάδες εκατομμύρια πετροδόλαρα.

Τα αγγλικά ΜΜΕ υποστήριξαν ότι ο Γιασίμ προσέφερε σχεδόν 6,5 δισεκατομμύρια δολάρια για την αγορά της Γιουνάιτεντ, συν τις δεσμευμένες επενδύσεις, οι οποίες όμως αυξήθηκαν από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε 1,5-1,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Τη στιγμή που οι Γκλέιζερς ήθελαν μίνιμουμ επτά δις. Έτσι, ο Σεΐχης αποσύρθηκε και πλέον ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ο οποίος θέλει το 25% των μετοχών, είναι ο μοναδικός υποψήφιος.

Ο Σεΐχης, θέλησε να αναφερθεί στην εν λόγω υπόθεση και να ξεθολώσει το τοπίο. «Οι Γκλέιζερς δεν ήθελαν ποτέ να πουλήσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με χρησιμοποίησαν για να αυξήσουν την αξία της ομάδας στην αγορά».

Όλα αυτά, τη στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «ψάχνεται» ακόμα αγωνιστικά, έχοντας μείνει αρκετά πίσω στην Premier League, ούσα 10η με 12 βαθμούς ενώ στο Champions League έχει μπλέξει για τα καλά στον όμιλο, καθώς ξεκίνησε με δύο ήττες από Μπάγερν και Γαλατάσαραϊ.