Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ ήρθε σε επικοινωνία με τον Γκρίνγουντ
i

Cameron Smith/Getty Images

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ ήρθε σε επικοινωνία με τον Γκρίνγουντ

Sportal newsroom 12:56 - 11.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:01 - 20.08.2024

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Μέισον Γκρίνγουντ, μετά την αθώωσή του.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέισον Γκρίνγουντ  είχε κατηγορηθεί τον Ιανουάριο του 2022 για ξυλοδαρμό και σεξουαλική επίθεση προς την σύντροφό του. Συγκεκριμένα η κοπέλα του Άγγλου ποδοσφαιριστή, ανεβάζοντας βίντεο, έδειχνε τις μελανιές στο πρόσωπό της από τα χτυπήματα του Γκρίνγουντ

Λίγες ημέρες πριν το δικαστήριο προχώρησε την αθώωσή του, με την απόφαση αυτή να σηκώνει αρκετές αντιδράσεις. Η γυναικεία ομάδα των «κόκκινων διαβόλων» τάχθηκε κατά της αθώωσης και της επιστροφής του Άγγλου στην ομάδα, ενώ και στις τάξεις της ομάδας του Μάντσεστερ είναι χωρισμένοι στα δύο για αυτό το θέμα.

Τελευταία νέα που ήρθαν στην δημοσιότητα και συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Sun, ότι ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, ήρθε σε επικοινωνία με τον 22χρονο, πράξη η οποία εκτιμήθηκε από τον Άγγλο ποδοσφαιριστή. 

Ο Γκρίνγουντ αθωώθηκε αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκινάει εσωτερική έρευνα για το μέλλον του
PREMIER LEAGUE

09:23 - 03.02.2023

Ο Γκρίνγουντ αθωώθηκε αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκινάει εσωτερική έρευνα για το μέλλον του

Μετά την απόσυρση των κατηγοριών για απόπειρα βιασμού και επίθεση εναντίον του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να ξεκινήσει εσωτερική έρευνα για να αποφασίσει για το μέλλον του Μέισον Γκρίνγουντ.

Πιο αναλυτικά ο Μέισον Γκρίνγουντ έχει περάσει αρκετό καιρό χωρίς να έχει έρθει σε επικοινωνία με κανέναν από τον σύλλογο. Όταν όμως ερχόταν σε επαφή αυτό δεν γινόταν κατευθείαν, αλλά πάντα μέσω ενός τρίτου. Έτσι για τον προπονητή της ομάδας, το να τον πάρει τηλέφωνο, ήταν ενα μεγάλο βήμα και κάτι που εκτίμησε πολύ. Ο Ολλανδός προπονητής τον ρώτησε πως είναι ψυχολογικά και εκείνος απάντησε, πως είναι χαρούμενος που οι κατηγορίες έχουν φύγει από πάνω του.

Ο Τεν Χαχ έχει δείξει ότι σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις μπορεί να αντιδράσει ψύχραιμα. Από την απόφασή του να αφήσει στον πάγκο τον αρχηγό της ομάδας, Χάρι Μαγκουάιρ, μέχρι και το να δώσει το «πράσινο φως» στον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει από την ομάδα. Έτσι και τώρα ανέφερε ότι η απόφαση του συλλόγου θα είναι πάνω από την δική του.