Η ιστορία επαναλαμβάνεται (;), ο Τεν Χαχ κάνει το ρεκόρ που οδήγησε στην απόλυση του Σόλσκιερ

Έρικ Τεν Χαχ

i

PrtScr

Η ιστορία επαναλαμβάνεται (;), ο Τεν Χαχ κάνει το ρεκόρ που οδήγησε στην απόλυση του Σόλσκιερ

Κώστας Τόπας 09:40 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:00 - 14.08.2024

Η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-2 από τη Γαλατασαράι οδήγησε τον Έρικ Τεν Χαχ να επαναλάβει ένα ρεκόρ που οδήγησε στην απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στο «Ολντ Τράφορντ».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οδηγήθηκε στη δεύτερη σερί ήττα της στο Champions League, καθώς η Γαλατασαράι με επική ανατροπή κατάφερε να φύγει νικήτρια (3-2) από το «Ολντ Τράφορντ» το βράδυ της Τρίτης (03/10). Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν τον πρώτο τους αγώνα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αυτή τη σεζόν με 4-3 από την Μπάγερν Μονάχου και αυτή τη στιγμή βρίσκοται στην τελευταία θέση του ομίλου τους.

Αυτή η ήττα, η οποία έρχεται λίγες μέρες μετά την ήττα από την Κρίσταλ Πάλας στην Premier League, σημαίνει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει χάσει συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο-Νοέμβριο 2021. Σε εκείνη την περίπτωση, έχασε 5-0 και 2-0 από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα. Αυτοί ήταν οι δύο τελευταίοι εντός έδρας αγώνες του Σόλσκιερ ως προπονητής της Γιουνάιτεντ πριν την απόλυσή του.

Όταν ο Νορβηγός απολύθηκε, η ομάδα του Μάντσεστερ είχε κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά παιχνίδια της κορυφαίας κατηγορίας και ήταν έβδομη στον πίνακα - 12 βαθμούς πίσω από την τότε κορυφαία Τσέλσι. Επί του παρόντος, οι παίκτες του Τεν Χαχ είναι 10οι και βρίσκονται εννέα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Μάντσεστερ Σίτι.

Τα επόμενα τρία παιχνίδια της Γιουνάιτεντ είναι η Μπρέντφορντ εντός, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός και μετά η Κοπεγχάγη στο Champions League στο «Ολντ Τράφορντ».