Μια ανάσα από την ανανέωση του συμβολαίου με τον Ράσφορντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μάρκους Ράσφορντ

i

©Photo By James Gill - Danehouse/Getty Imagew/Ideal Images

Μια ανάσα από την ανανέωση του συμβολαίου με τον Ράσφορντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δημήτρης Χούπης 15:45 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 14.08.2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάρκους Ράσφορντ θα συνεχίσουν μαζί για ακόμα περισσότερα χρόνια, αφού είναι μια ανάσα από την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Η χρονιά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε επιτυχημένα. Αφού κατέκτησε το Carabao Cup, ενώ στην Premier League τερμάτισε τρίτη και εξασφάλισε τη θέση της στο Champions League της νέας σεζόν. 

Πλέον στο μυαλό των ανθρώπων των «κόκκινων διαβόλων» βρίσκεται ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά. Ένα όνομα που «καίει» είναι ο Μάρκους Ράσφοντ. Ο Άγγλος επιθετικός βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και στη Γιουνάιτεντ θέλουν σαν τρελοί να τον ανανεώσουν.

Κι όπως φαίνεται είναι πολύ κοντά στο να το πετύχουν. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι δύο πλευρές είναι αρκετά κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια πολλά χρόνια. Η συμφωνία για την ομάδα του Μάντσεστερ είναι αρκετά σημαντική, καθώς σε περίπτωση που δεν το πετύχαιναν ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα μπορούσε από τον Γενάρη και έπειτα να μιλήσει με όποια ομάδα ήθελε. 

Ο 25χρονος είναι «παιδί» των ακαδημιών της Γιουνάιτεντ, κάνοντας την παρθενική του εμφάνιση με την πρώτη ομάδα το 2016. Έκτοτε έχει εδραιωθεί τόσο στη πρώτη ομάδα όσο και στη βασική ενδεκάδα. Τη φετινή σεζόν ο Άγγλος επιθετικός είχε εξαιρετική παρουσία, μετρώντας 56 συμμετοχές, τριάντα γκολ και εννέα ασίστ. 

Την ίδια ώρα όσον αφορά την εξαγορά της ομάδας, ο Σεΐχης Τζασίμ μπιν Χαμάντ αλ-Θάνι βρίσκεται στα πρόθυρα της έναρξης αποκλειστικών διαπραγματεύσεων με την οικογένεια Γκλέιζερ, ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την απόκτηση του αγγλικό κλαμπ. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι σε εξέλιξη και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει συμφωνία.