Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων 34 χρόνων

Έρικ Τεν Χαχ

i

©PrtScr

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων 34 χρόνων

Κώστας Τσιακλής • 21:03 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 14.08.2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από την Κρίσταλ Πάλας και καταγράφει το χειρότερο της ξεκίνημα τα τελευταία 34 χρόνια.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα με 0-1 από την Κρίσταλ Πάλας και πραγματοποιεί αρνητικό ρεκόρ 34ετίας αφού πρόκειται για το χειρότερο της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα σε αυτό το διάστημα.

Τα πράγματα για τον Έρικ Τεν Χαχ και την ομάδα του δεν εξελίσσονται καθόλου καλά τη φετινή σεζόν αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ηττηθεί τέσσερις φορές στις πρώτες επτά αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της. Για να βρει κάποιος χειρότερη έναρξη στο πρωτάθλημα για τους «κόκκινους διαβόλους» θα πρέπει να πάει πίσω στο 1989, όταν και τερμάτισαν στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα φέτος ξεκίνησαν στη δεύτερη αγωνιστική όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισκέφθηκε το Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Τότεναμ. Οι «Σπερς» είχαν πάρει μια σπουδαία νίκη με 2-0, χάρη στο γκολ του Παπέ Σαρ και στο αυτογκόλ του Λισάντρο Μαρτίνεζ. Η δεύτερη ήττα για τους «κόκκινους διαβόλους» ήρθε και πάλι στο Λονδίνο, αυτή τη φορά από την Άρσεναλ. Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με τον Ράσφορντ όμως οι «κανονιέρηδες» αντέδρασαν και πήραν τελικά τη νίκη με 3-1.

Η τρίτη ήττα δεν άργησε να έρθει αφού η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, Μπράιτον, πέρασε νικηφόρα από το «Όλντ Τράφορντ» με 1-3. Τα τέρματα των «γλάρων» είχαν σημειώσει οι Ντάνι Γουέλμπεκ, Πασκάλ Γκρος και Ζοάο Πέδρο. Για τους γηπεδούχους είχε μειώσει ο Χάνιμπαλ Μέχμπρι. Η τέταρτη ήττα στα πρώτα επτά ματς ήρθε σήμερα με 0-1 από την Κρίσταλ Πάλας, με τον Γιοάκιμ Άντερσεν να σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται πίσω και από τη σημερινή αντίπαλο της που έχει δύο βαθμούς περισσότερους.