Ο Γκρίλις απάντησε στους επικριτές του για το ξέφρενο γλέντι του: «Κάντε μου τη χάρη...» (vid)

Τζακ Γκρίλις

Ο Γκρίλις απάντησε στους επικριτές του για το ξέφρενο γλέντι του: «Κάντε μου τη χάρη...» (vid)

Sportal newsroom 20:32 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:26 - 14.08.2024

Ο Τζακ Γκρίλις δέχτηκε έντονη κριτική για το γλέντι που έστησε μετά την κατάκτηση του τρεμπλ από τη Μάντσεστερ Σίτι και έδωσε την απάντηση του...

Λίγο πριν κλείσει τα 28, ο Τζακ Γκρίλις ζει το όνειρό του, έχοντας μόλις κατακτήσει το τρεμπλ με τημ Μάντσεστερ Σίτι. Μετά την επίτευξη του Champions League, o Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός εθεάθη με διάφορα μπουκάλια αλκοολούχων ποτών, με βουβουζέλα, να φορά γιλέκο σεκιούριτι, να στέκεται ημίγυμνος στη βροχή αλλά και να περπατά με βοήθεια από τον Κάιλ Γουόκερ.

Ο Τζακ Γκρίλις ξεπέρασε όλους τους συμπαίκτες του. Το χάρηκε με την ψυχή του, ενώ έφτασε στο σημείο να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα. Όπως παραδέχθηκε άλλωστε και ο ίδιος με φωτογραφία που ανήρτησε στο twitter απεικονίζει το τι πραγματικά συνέβη στη διάρκεια των εορτασμών. Ενώ έγραψε χαρακτηριστικά: «Κρεμάστε την στο Λούβρο». Κάτι το οποίο και έγινε.

Κάποιοι βέβαια επέκριναν τον Άγγλο για το γεγονός ότι... ξέφυγε στους πανηγυρισμούς του, ενώ μετέπειτα είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Ο ίδιος ο παίκτης έδωσε την απάντηση του μιλώντας μετά τη νίκη της Αγγλίας με 7-0 εναντίον της Βόρειας Μακεδονίας στο «Όλντ Τράφορντ» για τα προκριματικά του Euro.

«Θα είμαι ειλικρινής το τελευταίο Σαββατοκύριακο, ήταν ειλικρινά το καλύτερο Σαββατοκύριακο της ζωής μου. Ήταν απίστευτο ειλικρινά», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ξέρω προφανώς κάποιοι είχαν να πουν λίγα πράγματα για εμένα που πανηγύριζα, αλλά πρέπει να θυμάστε ότι όλη η ομάδα πανηγύρισε, δεν ήμουν μόνο εγώ. Ήμουν στην προετοιμασία της σεζόν στις 11 Ιουλίου και τώρα είναι 19 Ιουνίου. Παίζω για σχεδόν 12 μήνες, οπότε δώστε μου ένα διάλειμμα, απλά διασκεδάζω».