Οι ενδεκάδες στο Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Βασικός ο Τσιμίκας, με Χάαλαντ οι «πολίτες» στην επίθεση

Κώστας Τσιμίκας

i

©Photo by Alex Livesey/Getty Images/Ideal Images

Οι ενδεκάδες στο Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Βασικός ο Τσιμίκας, με Χάαλαντ οι «πολίτες» στην επίθεση

Δημήτρης Χούπης 13:31 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 14.08.2024

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων, με τον Τσιμίκα να ξεκινάει βασικός για τη Λίβερπουλ, ενώ στην ενδεκάδα είναι και ο Χάαλαντ για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο Etihad για τη 13η αγωνιστική της Premier League σε ένα ντέρμπι κορυφής. Τις δύο ομάδες τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός, κάτι που σημαίνει ότι αν οι «κόκκινοι» φύγουν με τη νίκη από το Μάντσεστερ θα ανέβουν στη κορυφή της βαθμολογίας. Ενώ από την άλλη οι «πολίτες» θα αυξήσουν τη διαφορά από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στους τέσσερις βαθμούς. 

Για τους «πολίτες» κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει ο Έντερσον, με την τετράδα της άμυνας να είναι ο Ακάντζι, ο Άκε, ο Ντίας και ο Γουόκερ. Στο κέντρο είναι ο Ρόδρι και μπροστά του είναι ο Μπερνάρντο με τον Φόντεν. Ο Ντοκού με τον Άλβαρεζ και στην κορυφή είναι ο Χάαλαντ

Όσον αφορά τη Λίβερπουλ, στο τέρμα είναι ο Άλισον, τετράδα στην άμυνα είναι ο Τσιμίκας με τον Άρνολντ στα άκρα και στο κέντρο ο Φαν Ντάικ με τον Ματίπ. Ο Τζόουνς, ο ΜακΚάλιστερ και ο Σόμποσλαϊ είναι στο κέντρο, ο Σαλάχ με τον Ζότα είναι στα πλάγια και ο Νούνιες στην κορυφή της επίθεσης. 

Αναλυτικά οι ενδεκάδες: