«Τύφλα» από το μεθύσι ο Ρούμπεν Ντίας, έκανε εμετό στην τσάντα της μητέρας του Γκρίλις! (vids)

Ρούμπεν Ντίας & Τζακ Γκρίλις

i

PrtScr

«Τύφλα» από το μεθύσι ο Ρούμπεν Ντίας, έκανε εμετό στην τσάντα της μητέρας του Γκρίλις! (vids)

Κώστας Τόπας 10:33 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 14.08.2024

Ο Έντερσον αποκάλυψε ότι ο Ρούμπεν Ντίας έκανε εμετό στην τσάντα της μητέρας του Τζακ Γκρίλις στους εορτασμούς της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Έντερσον έφερε στο φως ένα περίεργο συμβάν που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών από τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του Champions League.

«Το 99% της ομάδας έπινε αλκοόλ. Στη ζωή πρέπει επίσης να απολαύσεις τις καλές στιγμές. Ήταν τρελό. Μετά από μια σεζόν μεγάλης εξάντλησης, αν και πολύ νικηφόρα, έπρεπε να το γιορτάσουμε, έπρεπε να το απολαύσουμε γιατί υπήρχαν πολλοί μήνες σκληρής δουλειάς», εξήγησε αρχικά ο Έντερσον.

Για τέσσερις ημέρες πολλοί παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι πρωταγωνίστησαν σε ένα αιώνιο πάρτι με επικεφαλής τον Τζακ Γκρίλις ο οποίος παραδέχθηκε ότι ζούσε σε «έναν κόσμο πόνου» στο τριήμερο μεθύσι μετά την κατάκτηση του Champions League.

«Ο Τζακ Γκρίλις εκμεταλλεύεται πάντα τα ρεπό, δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό», δήλωσε στη συνέχεια ο Έντερσον για να συνεχίσει λέγοντας πως: «Ακριβώς όπως εσείς οι δημοσιογράφοι ή οι επιχειρηματίες που θέλετε να ξεκουραστείτε όσο το δυνατόν περισσότερο. Επινα κι εγώ ένα ποτήρι κρασί με τους φίλους μου στα ρεπό μου, αλλά το θέμα του Τζακ Γκρίλις ήταν ήδη ένας άλλος ρόλος στους εορτασμούς».

Ο Έντερσον εξομολογείται ότι ο Ρούμπεν Ντίας ήταν ο παίκτης της Σίτι που έκανε εμετό στην τσάντα της μητέρας του Γκρίλις

Ο Έντερσον προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για τον συμπαίκτη του Ρούμπεν Ντίας, λέγοντας πως ο Πορτογάλος αμυντικός δεν άντεξε το μεθύσι κι αναγκάστηκε να κάνει εμετό στη τσάντα της μητέρας του Τζακ Γκρίλις.

«Υπάρχουν παίκτες που δεν πίνουν αλκοόλ, όπως ο Νέιθαν Άκε ή ο Ρούμπεν Ντίας που έκανε μια εξαίρεση», εξομολογήθηκε ο Έντερσον στο κανάλι «TNT». «Ο Ρούμπεν Ντίας ήπιε δύο ποτά και έκανε εμετό, τα πέταξε όλα στην τσάντα της μητέρας του Γκρίλις», είπε ο διεθνής τερματοφύλακας της Βραζιλίας