Η Σίτι εξετάζει την περίπτωση του Τόνι Κρόος για το ερχόμενο καλοκαίρι

Τόνι Κρόος

i

©printscreen

Η Σίτι εξετάζει την περίπτωση του Τόνι Κρόος για το ερχόμενο καλοκαίρι

Κωνσταντίνος Ζήκος • 12:59 - 13.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 14.08.2024

Σύμφωνα με πληροφορίες της Mundo Deportivo, η Μάντσεστερ Σίτι εξετάζει την περίπτωση του Τόνι Κρόος για το επόμενο καλοκαίρι, όταν και ο Γερμανός μέσος μένει ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Mundo Deportivo», η Μάντσεστερ Σίτι θα κινηθεί για την απόκτηση του Τόνι Κρόος, του οποίου το συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. H oμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο στον 34χρονο Γερμανό,

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, οι «Πολίτες» είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν ένα πολύ υψηλό ετήσιο συμβόλαιο, το οποίο θα αγγίζει τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Ο Κρόος δεν έχει ακόμα μπει σε συζητήσεις με τους Μαδριλένους και έτσι από τον Ιανουάριο θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

O 34χρονος, αποτελεί αναμφισβήτητα έναν εκ των κορυφαίων παικτών που πέρασαν από τα γήπεδα την τελευταία δεκαετία τουλάχιστον, γράφοντας ιστορία στην Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλάι του Λούκα Μόντριτς

Έχει αγωνιστεί 428 φορές με τους «Μερένχες», έχοντας 28 γκολ και 91 ασίστ. Ιστορία έχει γράψει βέβαια και στην Μπάγερν Μονάχου, με την οποία μετρά 205 συμμετοχές, έχοντας 24 γκολ και 49 ασίστ.

Παρά τα 34 του χρόνια, υπολογίζεται σταθερά από τον Κάρλο Αντσελότι, αφού τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί ήδη σε 11 παιχνίδια σε La Liga και Champions League. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα βλέπει στον έμπειρο Γερμανό, τον παίκτη που θα απογειώσει τον χώρο του κέντρου για την ομάδα του.