Όλο και πιο κοντά προς την έξοδο από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Φίλιπς

Στη Γουέστ Χαμ συνεχίζει ως το τέλος της σεζόν ο Κάλβιν Φίλιπς

i

©PrtScr

Όλο και πιο κοντά προς την έξοδο από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Φίλιπς

Δημήτρης Χούπης 16:41 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:30 - 14.08.2024

Όπως όλα δείχνουν ο Κάλβιν Φίλιπς θα αποτελέσει παρελθόν από τη Μάντσεστερ Σίτι τον Ιανουάριο, με τον ίδιο ωστόσο να προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για να μείνει στους «πολίτες».

Ο Κάλβιν Φίλιπς είναι μία από τις μεταγραφές του Πεπ Γκουαρδιόλα που δεν έπιασαν τόπο στη Μάντσεστερ Σίτι. Κάπως έτσι η έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις, ο Άγγλος μέσος να αποχωρήσει από τους «πολίτες» τον Ιανουάριο. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο και η μεριά του παίκτη όσο και της ομάδας σκέφτονται ήδη το σενάριο της αποχώρησης του πρώην μέσου της Λιντς

Ο 27χρονος από τη μεριά του ωστόσο φαίνεται ότι θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του προκειμένου να αλλάξει τη γνώμη του Πεπ Γκουαρδιόλα και να μείνει τελικά στην ομάδα του Μάντσεστερ. 

Ο Άγγλος διεθνής θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, οπότε ακόμα και η λύση του δανεισμού του με οψιόν αγοράς είναι πιθανή. Μία από τις ομάδες που έχει δείξει ενδιαφέρον είναι η Νιούκαστλ, η οποία βλέποντας τον Σάντρο Τονάλι να δέχεται δέκα μήνες αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο, μετά από το σκάνδαλο με τον παράνομο στοιχηματισμό, θέλει να αποκτήσει έναν μέσο στη θέση του. 

Το ίδιο και η Γιουβέντους, η οποία είδε τον Νικολό Φατζόλι να δέχεται επίσης τιμωρία για τον ίδιο λόγο με τον Τονάλι. Παράλληλα φήμες υποστηρίζουν πως η Μπάγερν Μονάχου θέλει να αποκτήσει τον Άγγλο μέσο, μετά την αποχώρηση του Ράιαν Χράφενμπεργκ για τη Λίβερπουλ. Ωστόσο όπως υποστηρίζει ο Γερμανός δημοσιογράφος, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.