Παραμένει εκτός ο Χάαλαντ για τη Σίτι - Πιθανό να ξεκινήσει βασικός ο Ντε Μπρόινε στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

©printscreen

Παραμένει εκτός ο Χάαλαντ για τη Σίτι - Πιθανό να ξεκινήσει βασικός ο Ντε Μπρόινε στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ

Δημήτρης Χούπης 17:13 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 14.08.2024

Όπως δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και παραμένει εκτός, την ίδια ώρα που ο Ντε Μπρόινε είναι πιθανό να ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει τη Νιούκαστλ το απόγευμα του Σαββάτου (13/1, 19:30) χωρίς τον βασικό της κεντρικό επιθετικό, Έρλινγκ Χάαλαντ. Όπως ανέφερε ο τεχνικός των «πολιτών», Πεπ Γκουαρδιόλα ο Νορβηγός δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που έχει, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στον αγώνα με την ομάδα του Έντι Χάου. 

«Ο Τζακ Γκρίλις ήταν άρρωστος το τελευταίο διάστημα και ευτυχώς επέστρεψε σήμερα. Αντίθετα, οι Χάλαντ και Στόουνς είναι εκτός για το ματς με την Νιούκαστλ», ήταν τα λόγια του Ισπανού προπονητή, ο οποίος στη συνέχεια υποστήριξε πως ο Ντε Μπρόινε είναι αρκετά πιθανό να πάρει τη φανέλα του βασικού. 

«Είδα τον Ντε Μπρόινε να αισθάνεται καλά και να είναι δυναμικός. Ήταν σε καλύτερη κατάσταση σε σύγκριση με τις προπονήσεις του πριν από το ματς με την Χάντερσφιλντ. Είναι έτοιμος να παίξει βασικός και το ταξίδι που κάναμε στο Άμπου Ντάμπι τον ωφέλησε». 

Μιλώντας για την κατάσταση που βρίσκεται τελευταία η Μάντσεστερ Σίτι, ο Γκουαρδιόλα φάνηκε αρκετά αισιόδοξος. «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ευχαριστημένος είμαι για τη θέση που έχουμε μέχρι στιγμής στις διοργανώσεις.

Ήμουν κουρασμένος στην αρχή της σεζόν και ήμουν λίγο ανήσυχος με όλες τις προκλήσεις που έχουμε αντιμετωπίσει, αλλά έχουμε κατακτήσει ήδη δύο τρόπαια».