Παράπονα από τον Γκουαρδιόλα για το ταξίδι 234 χλμ. από το Μάντσεστερ στο Νιουκάστλ

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

PrtScr

Παράπονα από τον Γκουαρδιόλα για το ταξίδι 234 χλμ. από το Μάντσεστερ στο Νιουκάστλ

Κώστας Τόπας 10:10 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 14.08.2024

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξέφρασε τα παράπονα του για το γεγονός ότι το να ταξιδέψει με λεωφορείο, αντί με αεροπλάνο, θα κοστίσει στους παίκτες του πολύτιμο χρόνο αποθεραπείας.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα λυπάται που η ομάδα του δεν μπορεί να πετάξει στο Μάντσεστερ από το Νιούκαστλ, δύο πόλεις που απέχουν 234 χιλιόμετρα, μετά τον αγώνα του τρίτου γύρου του Carabao Cup (27/09, 22:00) με τις «καρακάξες» στο Σεντ Τζέιμς Παρκ

«Το λεωφορείο δεν είναι πρόβλημα, αλλά φτάσαμε πολύ αργότερα», είπε ο Γκουαρδιόλα ο οποίος καταγγέλλει ότι το να ταξιδέψει με λεωφορείο, αντί με αεροπλάνο, θα κοστίσει στους παίκτες του πολύτιμο χρόνο αποθεραπείας.

«Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε με αεροπλάνο, υπάρχουν προβλήματα με τα αεροπλάνα, οπότε πρέπει να πάρουμε λεωφορείο και θα φτάσουμε δύο ή τρεις ώρες αργότερα, πολύ αργότερα από το αναμενόμενο», εξήγησε ο προπονητής της Σίτι.

Ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος ανησυχεί όλο και περισσότερο για την έλλειψη ξεκούρασης των παικτών του κατά τη διάρκεια της σεζόν, αντιμετωπίζει μια σειρά από έξι εκτός έδρας παιχνίδια στα επόμενα επτά παιχνίδια που περιμένουν τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οταν οι «κανόνες του σεξ» του Γκουαρδιόλα  βοήθησαν τον Μέσι να αποφύγει τους τραυματισμούς στη Μπαρτσελόνα
LA LIGA

08:55 - 27.09.2023

Οταν οι «κανόνες του σεξ» του Γκουαρδιόλα βοήθησαν τον Μέσι να αποφύγει τους τραυματισμούς στη Μπαρτσελόνα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα φέρεται να εισήγαγε κανόνες σχετικά με τη σεξουαλική ζωή των παικτών για να αποτρέψει μυϊκούς τραυματισμούς για άτομα όπως ο Λιονέλ Μέσι.

«Το πρόβλημα είναι η έλλειψη ξεκούρασης, ειδικά ψυχικά. Δύο ή τρεις εβδομάδες ανάπαυσης μεταξύ των διακοπών δεν είναι τίποτα. Το πρόβλημα είναι η έλλειψη ξεκούρασης χρόνο με τον χρόνο. Παραπονιέμαι λίγο εδώ και μετά το ξεχνάω», σημείωσε ο Καταλανός τεχνικός των Πολιτών.