Η Μάντσεστερ Σίτι προσλαμβάνει δικηγόρο με... επταψήφιο μισθό
i

Παίκτες Μάντσεστερ Σίτι/ Clive Brunskill /Getty Images

Η Μάντσεστερ Σίτι προσλαμβάνει δικηγόρο με... επταψήφιο μισθό

Sportal newsroom 21:13 - 07.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 20.08.2024

Δικηγόρο με υψηλό κασέ φαίνεται να προσλαμβάνει η Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να ξεμπερδέψει με τις κατηγορίες που τη βαραίνουν.

Μεγάλο μοιάζει να είναι το μπλέξιμο για την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κινδυνεύει να μείνει μέχρι και εκτός Premier League. Η αγγλική ομάδα κατηγορείται  για πάνω από 100 παραβάσεις οικονομικής φύσεως στο διάστημα 2009-2018, μεταξύ των οποίων ψευδή στοιχεία σε συμβόλαια παικτών/προπονητών και εκκρεμείς αποζημιώσεις.

Η μομφή από την Premier League σε συνδυασμό την επίθεση από τις ομάδες που το απαρτίζουν, ανάγκασαν τους «πολίτες» να πάρουν δικηγόρο με μεγάλη πείρα. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν θα της κοστίσει φθηνά, αφού ο συνήγορος υπεράσπισης που επέλεξε η μεριά του συλλόγου από την ομώνυμη πόλη έχει λίγο... τσιμπημένο κασέ. 

Πιο αναλυτικά - και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sun» - ο δικηγόρος που ετοιμάζεται να προσλάβει η ομάδα ονομάζεται Λορντ Πάνικ Κέι Σι, ο οποίος στο παρελθόν είχε αναλάβει μέχρι και τον Μπόρις Τζόνσον. Η αμοιβή του συνήθως είναι 400.000 την εβδομάδα, ήτοι 1.6 εκατ. ευρώ τον μήνα. Ένα ποσό σχετικά μικρό, βέβαια, αν καταφέρει και γλυτώσει η Σίτι, αφού ο άλλος δρόμος είναι εκείνος του υποβιβασμού.

Tags: