Ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία και για τον Μπερνάντο Σίλβα

Μπερνάρντο Σίλβα και Πεπ Γκουαρδιόλα

i

©Μπερνάρντο Σίλβα & Πεπ Γκουαρδιόλα/PrtScr

Ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία και για τον Μπερνάντο Σίλβα

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:56 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 14.08.2024

Οι Σαουδάραβες προσέγγισαν τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα, με τον Πορτογάλο να φαίνεται να μην είναι ακόμη έτοιμος να πάει στην Saudi Pro League, σύμφωνα με την Athletic.

Οι Σαουδάραβες προσέγγισαν τον Μπερνάρντο Σίλβα, κάνοντας του μία προσοδοφόρα πρόταση, σύμφωνα με την Athletic

Ο Σίλβα έχει ακουστεί πως θα αποτελέσει παρελθόν από τη Μάντσεστερ Σίτι, με την Μπαρτσελόνα να είναι η ομάδα που ενδιαφέρθηκε περισσότερο όπως ήταν στις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους. 

Ωστόσο, δεν έχουν κάνει πρόταση λόγω των οικονομικών τους ζητημάτων, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν κατέθεσε πρόταση αλλά στη συνέχεια απορρίφθηκε, με τους πρωταθλητές γαλλίας να θέλουν να τον αποκτήσουν. Επίσης το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Σίλβα, θα ήθελε να συνεχίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη. 

Έχουν γίνει συζητήσεις με τον ατζέντη του Σίλβα, Χόρχε Μέντες, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν υπάρχει επίσημη πρόταση ακόμη, αλλά έχουν γίνει συζητήσεις για τις οικονομικές λεπτομέρειες. 

Ομάδες από τη Σαουδική Αραβία έχουν υπογράψει μεγάλα ονόματα, όπως του Καρίμ Μπενζεμά στην Αλ Ιντιχάντ, ενώ πλέον θέμα ημερών είναι η επισημοποίηση της μεταγραφής του Νγκολό Καντέ στην ίδια ομάδα. 

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μπερνάρντο Σίλβα αναμένεται να δώσει αρνητική απάντηση στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. 

Όμως ο 28χρονος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πάει σε άλλη ομάδα, όπως είναι η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπαρτσελόνα, οι οποίες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του Πορτογάλου.

Ο Σίλβα εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι το 2017 και έχει συμβόλαιο μαζί της έως το καλοκαίρι του 2025. Ο Πορτογάλος μέσος έχει αγωνιστεί σε 306 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 55 γκολ και 59 ασίστ.