Συναγερμός στη Μάντσεστερ Σίτι: Τραυματίστηκε ο Ρόδρι κατά τη διάρκεια του τελικού με τη Φλουμινένσε

Ρόδρι

i

©Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

Συναγερμός στη Μάντσεστερ Σίτι: Τραυματίστηκε ο Ρόδρι κατά τη διάρκεια του τελικού με τη Φλουμινένσε

Δημήτρης Χούπης 22:49 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 14.08.2024

Ο Ρόδρι στάθηκε άτυχος, αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Φλουμινένσε τραυματίστηκε στο γόνατο με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 4-0 της Φλουμινένσε και κατέκτησε το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στην ιστορία της. Ωστόσο ο Πεπ Γκουαρδιόλα είδε τον Ρόδρι να τραυματίζεται σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν. 

Ο Ισπανός μέσος είχε μια διεκδίκηση με τον Αλεξάντερ της Φλουμινένσε, από την οποία ο Ρόδρι έπεσε στο έδαφος κρατώντας το γόνατό του. Στη συνέχεια ο 27χρονος έπαιξε για ακόμα ένα λεπτό, αλλά δεν άντεξε και αντικαταστάθηκε από τον Ακάντζι στο 74ο λεπτό. 

Οι «πολίτες» τη φετινή σεζόν έχουν γνωρίσει ήττα σε όλα τα παιχνίδια που ήταν απών ο Ρόδρι στην Premier League. Συγκεκριμένα ο Ισπανός δεν έπαιξε απέναντι στη Γουλβς, τη Νιούκαστλ, την Άρσεναλ και την Άστον Βίλα. Στα τέσσερα αυτά παιχνίδια ο Ρόδρι ήταν τιμωρημένος λόγω καρτών.

Την ίδια ώρα ο 27χρονος έρχεται να προστεθεί στη λίστα των τραυματιών, αφού ακόμα εκτός είναι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε και ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Ισπανού. 

Με την επιστροφή της η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει δύο παιχνίδια μέσα σε τρεις μέρες. Το πρώτο είναι απέναντι στην Έβερτον στο Goodison Park και τρεις μέρες μετά οι «πολίτες» θα υποδεχθούν τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η Σίτι θέλει να κάνει το 2/2 σε αυτούς τους αγώνες, αφού είναι τέταρτη με 34 πόντους, όντας πέντε πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ