Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έμαθε το πιο ευχάριστο νέο και έχει κάθε λόγο να χαμογελά!

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

©Printscreen

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έμαθε το πιο ευχάριστο νέο και έχει κάθε λόγο να χαμογελά!

Στέλιος Βαρδάκης • 08:06 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:10 - 14.08.2024

Μπορεί τα τελευταία αποτελέσματα της Μάντσεστερ Σίτι να έχουν φέρει προβληματισμό, αλλά ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει τώρα έναν πολύ καλό λόγο να αισιοδοξεί εν όψει της συνέχειας.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα τίθεται αντιμέτωπη με την Ιαπωνική Ουράβα Ρεντς (19/12 20:00) στον ημιτελικό της διοργάνωσης με στόχο την πρόκριση στον τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου για πρώτη φορά στην ιστορία της. 

Τα καλά νέα για τον Καταλανό προπονητή ακούν στο όνομα του Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο Βέλγος μέσος βρίσκεται με την αποστολή της πρωταθλήτριας Ευρώπης και λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντε Μπρόινε είχε τραυματιστεί στο ματς απέναντι στην Μπέρνλι για την 1η αγωνιστική της Premier League. Συγκεκριμένα, υπέστη βαριά θλάση στο ίδιο ακριβώς σημείο που είχε τραυματιστεί και στον τελικό του Champions League (όπου αποχώρησε πρόωρα), με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για τέσσερις μήνες. 

Πλέον φαίνεται ότι ο Πεπ μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Βέλγο μέσο, αρχής γενομένης από τα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Ο αρχηγός της Σίτι επιστρέφει στην καλύτερη δυνατή περίοδο για τους «πολίτες» που παρουσιάζουν στα τελευταία παιχνίδια μια μέτρια εικόνα μέσα στο γήπεδο, όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματά τους.

Τι συμβαίνει με τη Μάντσεστερ Σίτι: Οι πεταμένοι βαθμοί, η απουσία του Χάαλαντ και η κρίση (vids)
PREMIER LEAGUE

09:54 - 17.12.2023

Τι συμβαίνει με τη Μάντσεστερ Σίτι: Οι πεταμένοι βαθμοί, η απουσία του Χάαλαντ και η κρίση (vids)

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, Μάντσεστερ Σίτι άφησε για άλλη μια φορά βαθμούς στην Premier League, στα τελευταία λεπτά του αγώνα δείχνοντας ότι υπάρχει «κρίση» στο εσωτερικό των Πολιτών.