Μάντζιος: «Ήταν μια πρόκριση για την οποία ζούσαμε και αναπνέαμε, ο Νταμπάνοβιτς είναι ένας κάκιστος διαιτητής»

Μάντζιος: «Ήταν μια πρόκριση για την οποία ζούσαμε και αναπνέαμε, ο Νταμπάνοβιτς είναι ένας κάκιστος διαιτητής»

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:27 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 14.08.2024

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την πρόκριση του Άρη επί της ΑΕΚ, ενώ εξαπέλυσε και «πυρά» για την διαιτησία του Νταμπάνοβιτς.

Ο Άρης επικράτησε της ΑΕΚ με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι, μετά το 1-1 σε 120′ αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μετά και το 0-0 στην «OPAP Arena». 

Ο Χούλιαν Κουέστα έπιασε δυο πέναλτι των Πόνσε και Βίντα, οι γηπεδούχοι ευστόχησαν σε όλα, πλην εκείνο του Φετφατζίδη, με τον Βερστράτε να πετυχαίνει το τελευταίο, που έστειλε στα ουράνια τους «κίτρινους».

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την σπουδαία πρόκριση του Άρη, ενώ εξαπέλυσε και «πυρά» για την διαιτησία του Νταμπάνοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το πως νιώθει μετά την πρόκριση: «Μεγάλη χαρά. Πήραμε μια πρόκριση απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, με απίστευτο ρόστερ. Οι λεπτομέρειες ήταν μαζί μας, ήμασταν πιο ψύχραιμοι. Ήταν μια πρόκριση για την οποία ζούσαμε και αναπνέαμε». 

Για την διαιτησία του Νταμπάνοβιτς: «Ήταν ξεκάθαρες οι φάσεις. Ο Νταμπάνοβιτς είναι ένας κάκιστος διαιτητής. Ντροπή να ξαναέρθει να σφυρίξει». 

Για τον Κουέστα: «Ο Κουέστα σχεδόν ήταν απροπόνητος. Είχε πρόβλημα με την μέση, έκανε μεγάλη προσπάθεια για να παίξει. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτό το παιδί αξίζει πολλά περισσότερα».

Για το αν αξίζει μια επέκταση συμβολαίου: «Σίγουρα! Δικαιωματικά, θα πρέπει να παραμείνει στον Άρη»

Για την συνέχεια: «Ας το χαρούμε σήμερα. Μετά πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, είμαστε διψασμένοι ακόμη περισσότερο για το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Η ομάδα αντιλαμβάνεται πως ο κόσμος θέλει το κύπελλο».