Μάντζιος: «Σημαντικός βαθμός για τη ψυχολογία μας - Θα γίνουμε μία πολύ καλή ομάδα στο επόμενο χρονικό διάστημα»

Άκης Μάντζιος

i

© Intime

Μάντζιος: «Σημαντικός βαθμός για τη ψυχολογία μας - Θα γίνουμε μία πολύ καλή ομάδα στο επόμενο χρονικό διάστημα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:17 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 14.08.2024

Μετά τη λήξη του ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη (0-0), ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε για τη συνέχεια και τους στόχους του συλλόγου.

Ο ΠΑΟΚ «κόλλησε» στο μηδέν με τον Άρη στο ντέρμπι της Τούμπας (0-0). Σε ένα ματς δίχως θέαμα και μεγάλες ευκαιρίες, ο Δικέφαλος τα βρήκε... σκούρα στο επιθετικό κομμάτι, ενώ από την άλλη η εξαιρετική αμυντική λειτουργία των «κιτρινόμαυρων» οδήγησε το ματς στη «λευκή» ισοπαλία.

Μετά τη λήξη του ντέρμπι, ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος έδειξε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε δίκιο το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Στο αρχικό του σχόλιο, είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι τακτικής και από τις δύο ομάδες. Χωρίς κλασσικές φάσεις. Το αποτέλεσμα είναι δίκιο βάση της εικόνας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι που σημαίνει πολλά για εμάς. Εμείς θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι και ο Άρης θα γίνει μία πολύ καλή ομάδα στο επόμενο χρονικό διάστημα».

Για την βελτίωση της άμυνας: «Οι στόχοι του Άρη είναι να είναι ψηλά. Θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά κομμάτια στο παιχνίδι μας και σε κάθε αγώνα θα είμαστε και καλύτεροι. Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που προέκυψαν χθες το απόγευμα και σήμερα το πρωί με τους Νταρίντα και Τζούρασεκ να μένουν εκτός. Ο Ρουπ έκανε ένεση για να παίξει, έτσι είχαμε προβλήματα στον άξονα. Έγινε διαχείριση και όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν καλά».

Για το τι σημαίνει ο πόντος αυτός για τον Άρη: «Είναι σημαντικός βαθμός για την ψυχολογία μας. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε, πήραμε έναν πόντο. Μας χρειάζεται κάθε πόντος για την συνέχεια».