Μάντζιος: «Σαν να μην βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Μάντζιος: «Σαν να μην βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Αλέξης Σαββόπουλος 18:13 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 14.08.2024

Τι δήλωσε ο προπονητής του άρη μετά την ήττα της ομάδας του απο τον Αστέρα.

Τα πολλά λάθη και τα νεκρά διαστήματα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στα πρώτα δέκα λεπτά της επανάληψης, ήταν σύμφωνα με τον Άκη Μάντζιο οι βασικές αιτίες της ήττας του Άρη από τον Αστέρα Τρίπολης

«Το κακό διάστημα μας και τα πολλά λάθη μας στοίχησαν. Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι. Ελέγχαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Το τελευταίο πεντάλεπτο όμως του πρώτου ημιχρόνου και το πρώτο δεκάλεπτο μετά το 46′ ήταν καθοριστικά. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο 40λεπτο. Ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι και δεν απειληθήκαμε. Πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε ευκαιρίες για ακόμη ένα. Στο τελευταίο πεντάλεπτο όμως ήμασταν άλλη ομάδα. Δώσαμε στον Αστέρα το δικαίωμα να πιστέψει σε κάτι. Δεχθήκαμε εύκολα γκολ για το επίπεδό μας", δήλωσε ο προπονητής του Άρη.

Για τη συνέχεια και τους λόγους της καθιζησης ο έλληνας τεχνικός είπε: "Θα πρέπει να διορθώσουμε πολλά στο παιχνίδι μας, όσον αφορά τη νοοτροπία μας και το παιχνίδι μας. Αυτή τη στιγμή δεν έχω να πω πολλά πάνω σε αυτό. Να ηρεμήσουμε και να μιλήσουμε με τα παιδιά. Είναι ένα πολύ κακό διάστημα για την ομάδα. Δείξαμε σαν να μην βγήκαμε καθόλου στο δεύτερο μέρος. Λες και χάναμε με μεγάλο σκορ. Χάθηκε η ηρεμία μας… Φάνηκε όμως ότι δεν ήμασταν έτοιμοι ψυχολογικά για να απειλήσουμε και να μπούμε πάλι στο παιχνίδι. Το θέμα είναι να βρούμε λύσεις για τα κακά διαστήματα που έχουμε”